La cuina fusió cada vegada té més adeptes. Cada vegada busquem més tenir una experiència gastronòmica nova, provar nous sabors, o conèixer nous ingredients i noves formes de congeniar diferents elements. Així que no ens ha sorprès gaire veure que en una de les ciutats més important del país, Saragossa, està arrasant un restaurant de cuina fusió. Fins al punt que ja és el més ben valorat en la comunitat de TripAdvisor, i això en un restaurant d'aquest tipus de cuina no és gens fàcil, així que hem volgut conèixer-lo una mica més.

Cuina fusió que enamora a Saragossa

Es tracta del Bar la Grillera, situat al barri de Jesús, a penes a un quilòmetre de la freqüentada zona del Pilar. Alguns dels comentaris que llegim a TripAdvisor ja ens indiquen com de contents que surten els clients del restaurant: "Plats fusió. Aliments frescos i saborosos. Bona presentació. Racions contundents. Servei correcte, atent i professional. Un lloc per tornar i anar provant els diferents plats. Cada dos mesos es canvien perquè els clients habituals provin coses diferents."

grilleragrande

Plat de la carta a La Grillera

El rang mitjà de preus està situat entre els 12 i els 30 euros, així que es tracta d'un restaurant de gamma mitjana.

Hem volgut veure la carta per veure què ens podem trobar a La Grillera, i aquests són alguns dels entrants amb què podem començar el nostre àpat:

  • Albergínia fregida amb mel i mostassa
  • Amanida de burrata, tartar de tomàquet i pesto
  • Lasanya casolana de pollastre i poma

Com veiem, sempre intenten jugar amb els diferents gustos dels ingredients que componen el plat, però és que a més la constant recerca de nous plats fa que la carta es vagi renovant molt freqüentment. Alguns dels plats principals que han tingut a la carta, són els següents:

  • Pancetta en dues coccions amb escurtidos
  • Cotines de rentatge de bacallà sobre amanida de beines al natural
  • Tataki de presa amb puré de pèsols i all rostit
  • Carpaccio de gambes blanca amb prèssec adobat, cítrics i wasabi

Aquests principals tenen un preu d'entre 10 i 16 euros, amb el que ja veiem en rang de preus per on es mou el restaurant.

grillera2

Exemple de plat principal a La Grillera

Per rematar, algunes de les postres són gintònic al plat o sopa de xocolata blanca, fruits vermells i terra de galeta. Dues propostes molt diferents però molt imaginatives, i que estem segurs que són una bona forma de tancar un dinar o un sopar en un restaurant que ens farà viure una experiència gastronòmica única.

Un restaurant de cuina fusió que ja està enlluernant a Saragossa, i de què és ideal per a tots aquells que gaudeixin amb la gastronomia més innovadora però sempre amb producte de qualitat.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)