Quan ens pregunten sobre el millor restaurant de Barcelona, ens podem imaginar moltes coses: unes vistes increïbles de la ciutat, menjar d'autor, plats típics catalans... però pocs podíem imaginar quin tipus de restaurant és ara mateix en TripAdvisor el més ben valorat pels usuaris.

Sí, sí, el número 1 de tot Barcelona. Es tracta ni més ni menys que del restaurant La Patsa Lab, un restaurant italià, especialitzat en pasta, i que amb la puntuació màxima que es pot aconseguir, és a dir 5 sobre 5, està revolucionant el panorama gastronòmic.

pasta fresca

Pasta fresca tradicional

El restaurant de pasta on van tots els influencers

No és casualitat que s'hagi situat a dalt del tot en el rànquing de restaurants a Barcelona, i és que els comensals destaquen des de l'atenció rebuda fins a la qualitat dels plats, amb la qual cosa|allò que poc més podem demanar.

Situat al carrer Casanova 94, és a dir en una zona freqüentada en el centre de Barcelona, aquest restaurant cuida cada detall de la pasta que ens serveix al plat, la qual cosa com podem veure els està donant un bon resultat. En aquest sentit, la pasta fresca és un dels seus estendards, i podem llegir comentaris en TripAdvisor que així ho avalen: "Ens ha traslladat a Itàlia. Pasta fresca excel·lent, salses formidables. Coneixen molt bé el producte i aconsellen a la perfecció. Molt bon tracte, molt atents i un tempo molt correcte. Es veu personal a la sala i això fa que tot flueixi. Ha estat la nostra primera vegada però no serà l'última."

la patsa lab

Imatge de La Patsa Lab

Els nostres amics de La Patsa Lab a més treballen amb productes de qualitat. Per exemple la pasta que tant enrenou està causant, la fan amb farina ecològica, i de la manera tradicional italiana, una cosa que cada vegada veiem menys, i que ens fa traslladar aquesta Itàlia que tant ens agrada.

A la seva carta no només podem elegir entre diferents tipus de pasta, sinó que hi ha altres plats típics italians com la Burrata, filets de tonyina i escalopes de vedella. Però això sí, sempre cuinats amb aquest amor clàssic de la cuina tradicional, i sense massa revestiments, perquè puguem gaudir del sabor del bon producte amb què treballen.

I si encarem les postres i estem parlant del millor restaurant italià de Barcelona, els nostres amics de La Patsa Lab no ens han fallat. A més d'una varietat de gelats, ens ofereixen Tiramisú i Panna cotta, dues de les postres per excel·lència de la cuina italiana, fetes també amb la recepta tradicional, i que segur que ens deixaran un gran sabor de boca.

la patsa lab2

La Patsa Lab a l'interior

I com a colofó, el rang de preus és molt raonable tenint en compte el nivell dels plats que ens ofereix el restaurant, movent-se de mitja entre els 14 i els 25 euros, amb què la bona relació qualitat-preu està garantida. I no en qualsevol lloc, sinó al restaurant més ben valorat de tot Barcelona. Gairebé res.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions de TripAdvisor)