Ens encanta menjar bé i barat. Ho reconeixem. Per això amb bastanta freqüència ens agrada entrar a TripAdvisor i veure els restaurants catalogats com 'barats' que lideren les llistes a la seva ciutat. I aquesta vegada hem volgut conèixer els que hi ha a Pamplona.

Menjar bé i a bon preu a Pamplona

Navarra és una terra on la matèria primera de qualitat abunda, i això unit al molt que ofereix aquesta terra per escapar-nos allà, ens ha fet voler conèixer-ne més sobre la seva gastronomia.

L'establiment que hem trobat posicionat a dalt del tot és el Bar Monasterio, situat a prop de la Catedral de Pamplona, a 400 metres, i ja està arrasant a TripAdvisor amb opinions com aquesta: "Després de reservar sense cap problema, vam sopar de meravella agafant diversos pintxos, alguna ració i també algun entrepà, tot això fabulós. Quant al tracte, exquisit, sempre van estar pendents de nosaltres malgrat el gran moviment que hi havia. Sens dubte un bar per repetir."

moasteriogrande

Interior bar Monasterio

Al menú trobem des de racions clàssiques com braves o tempures de verdures, fins a hamburgueses al gust o entrepans, sempre amb un toc de cuina d'autor, que és el que diferencia a aquest bar i pel que tant reanomeni està agafant a Pamplona.

A la carta també trobem un apartat de pintxos d'autor, entre els quals podem destacar el steak tartar amb rovell de guatlla trufada, o la cassola de foie amb pebrots de vidre, dos suggeriments que ens han semblat espectaculars en tractar-se d'un bar de tota la vida, però ja ens indica el molt que cuiden la seva cuina.

mones

Plat de la carta bar Monasterio

En definitiva, innovació al servei d'un lloc que no perd les seves arrels, una cosa que sempre és d'agrair, i que els està donant molt bon resultat.

En segon lloc, trobem el Bar Casa Jesus Mari, ubicat a prop de la Catedral de Pamplona també, a uns 300 metres, un lloc també dels de tota la vida.

Per als amants de les patates, aquest és un lloc fantàstic, ja que com a especialitat de la casa tenen patates rostides que podem combinar amb diferents condiments: allioli, crema de bolet, salsa roquefort...

jesusmari

Bar Casa Jesus Mari

L'apartat d'amanides no es queda enrere tampoc: de marisc, de formatge i gambes, de pasta, mixta.... A més d'entrepans de múltiples varietats per menjar de forma ràpida, dels quals ja llegim comentaris positius a TripAdvisor: "Els millors entrepans de Pamplona! També hi ha opció sense gluten i estava boníssim. Vam haver d'esperar, però va valer la pena. Tracte correcte."

Com veiem, dos llocs a Pamplona en els que menjar bé i a bon preu són dues coses que per a res estan renyides, sinó al contrari, amb una aposta clara pels productes de bona qualitat, les receptes de sempre amb un toc modern, i els preus a l'abast de tot món.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)