Aquest texà push up que té Calzedonia és dels millors del seu tipus més que res per l'efecte tan bo que causa en tota mena de cossos, encara que també s'ha tornat popular més que res perquè està disponible en diversos colors.

Aquests dos factors han permès que aquests pantalons es guanyin el cor de moltes de les clientes de la marca italiana, però també té altres característiques que el fan ser uns pantalons molt destacats.

El mateix podràs trobar-ho a diverses talles i per un preu de només 35,95 euros, encara que la botiga online de Calzedonia té una promoció especial en la qual si t'emportes 5 d'aquests leggings només hauràs de pagar 4 d'ells. Tota una ganga.

Pantalons de Calzedonia
Pantalons de Calzedonia

Aquests pantalons push up faràs que el teu cos es vegi molt millor sense necessitat de gastar molt

Moltes creuen que perquè els nostres malucs i glutis es vegin millor cal gastar molt o passar molt temps al gimnàs, però de vegades el que fa falta són uns bons pantalons i no precisament un car. Això ho han demostrat aquests pantalons texans lleugers amb estil realment molt bo.

El mateix compta amb un disseny push up que ajudarà que els teus glutis i malucs es vegin millor sense necessitat de molt. És de tir alt i té un tancament de cremallera amb botó, a més que també té travetes per si el volem utilitzar amb cinturó.

És uns pantalons molt bons i més que res perquè està elaborat en un teixit denim molt còmode que farà que portar-lo sigui un total gust. És perfecte per utilitzar-lo amb sabates esportives, pel que s'ha vist molt a aquests pantalons en outfits casuals i urbans.

És tota una peça de Calzedonia que val la pena i més si tenim en compte que està en 7 colors diferents: celeste, blau texà fosc i clar, lila, blanc, gris clar i beix. Tots aquests són colors molt bons i pots aprofitar l'oferta per portar 5 d'aquests pantalons havent només de pagar 4 d'ells.