Volem prendre alguna cosa del teu temps per fer que coneguis els texans rectes cropped que té Calzedonia al seu catàleg i que ha estat el motiu que moltes vagin a les seves botigues a fer les compres, ja que així d'atractiu són aquests pantalons.

No només això, sinó que també és més que útil, ja que està més que comprovat que aquest texà es pot utilitzar amb una gran varietat de peces sense cap tipus de problema, ja que el disseny que tenen se'l permeten.

Tanmateix, el millor de tot és que tenen un preu molt accessible, ja que podràs aconseguir-los per tan sols 39,95 euros, un preu que es justifica totalment per tot el que ofereixen aquests texans.

Texans|Vaquers de Calzedonia
Texans de Calzedonia

Calzedonia triomfa amb aquests texans que són capaços de robar cors

No hi ha cap dubte que aquests texans de Calzedonia lluen molt atractius davant de la vista de qualsevol. La raó d'això és que són uns texans de tall recte amb un llarg fins al turmell i els baixos dels quals estan sense rematar, donant-li un aspecte rústic, però que ve genial per a tota mena d'ocasions.

El seu cossatge alt li permet utilitzar-se amb tops, camises i samarretes sense que res t'ho impedeixi, a més que les combinacions que pots fer faran que puguis tenir un outfit diferent cada dia. La cintura d'aquests texans compta amb travetes i alhora tenen un tancament de cremallera amb botó que facilita molt l'ajustament d'aquesta peça a qualsevol dona.

Sense deixar això de banda, has de saber que estan a diverses talles, concretament estan des de la talla S fins a la L, a més que hi ha disponibilitat suficient de totes aquestes talles sense cap problema (almenys ara per ara, doncs ja s'està fent bastant popular).

Una altra cosa que ens agrada és que compta amb butxaques i que no podrem fer amb el mateix texà en diferents colors, ja que està en color negre, blanc i també en un color blau clar amb un difuminat en blanc que es veu genial.