L'únic problema d'aquest top de Pull&Bear és prendre la decisió de quin és el teu favorit, ja que es tracta d'un disseny còmode, modern, versàtil i que a més s'adapta a diferents ocasions i figures per igual.

Disseny bàsic de Pull&Bear que triomfa a la primavera

Aquest és un disseny de Pull&Bear que totes volen per a la temporada de primavera i estiu, doncs aposta per la frescor i comoditat, a més d'aconseguir un efecte afavoridor a la figura, perquè puguis combinar amb un munt d'estils.

Es tracta d'un disseny de coll rodó, amb vora de rivet marcat i que s'adapta amb delicadesa en la part superior. Un disseny sense mànigues que aposta per la frescor, amb vora de rivet també per acoblar-se a les espatlles amb delicadesa.

Tank top bàsic
Tank top bàsic / Pull&Bear

Aquesta samarreta es manté ajustada en tot moment, aconseguint un efecte emmotllador, on les corbes de la teva figura són protagonistes, però sense renunciar a la comoditat. Compten amb una vora llisa en la part inferior i costura de rivet per aconseguir el millor dels acoblaments al maluc.

Les costures d'aquest top són delicades i precises, amb repunt marcat per aconseguir una millor forma i fent d'aquest un disseny que s'acobla a la figura amb molt estil.

Teixit en poliamida per a un top que és pura comoditat en Pull&Bear

Aquest top de Pull&Bear s'acobla amb delicadesa també a l'esquena, amb bon efecte i tacte agradable, a més de comptar amb un disseny d'esquena nedadora que és un encert i sinònim de comoditat des de fa molt.

Té bon llarg i s'estén fins al maluc, així que és un disseny que pots utilitzar amb pantalons de tir alt o baix per igual.

El seu disseny aposta per la comoditat, però el seu teixit acaba sent el complement perfecte per aconseguir-ho, ja que estem parlant d'un top que s'ha confeccionat principalment en poliamida, per aconseguir tacte agradable i molt bona facilitat en el disseny.

Tank top básico1
Tank top bàsic / Pull&Bear

Un teixit que a més ve acompanyat d'elastà per aconseguir millor ajustament i resultant afavoridor des del primer moment.

Els colors disponibles per a aquest top de Pull&Bear són bàsics, així que segurament voldràs aconseguir-ne més d'un, ja que a més el seu preu contribueix amb el teu pressupost. Al moment de trobar-lo hem vist aquest disseny en rosa, negre, blanc, gris, taronja i blau, alguns en tons pastissos i altres en tons intensos per aconseguir el millor dels contrastos.

La varietat de talles també contribueix que puguis fer-te amb un que vagi amb les teves mesures, sent un top de Pull&Bear que pots aconseguir des de l'XS fins a l'XL. El preu és el mateix per a tots els models, sent un top que pots aconseguir des de ja per 7,99 euros.