A l'hora de trobar un vestit que s'ajusti a les tendències actuals i als teus gustos personals, un lloc imprescindible on mirar és Pull&Bear. I és que només per la varietat d'estils que concentra aquesta firma, tindràs altes possibilitats de trobar el que busques. A la marca d'Inditex trobes opcions, com aquest vestit midi d'encaix amb màniga cisa que promet enamorar-te, i a més et farà lluir espectacular en tot moment.

Es tracta d'un vestit midi d'encaix amb cintura entallada en color verd, és una peça a coll perkins i pispa cisa, cintura entallada amb frunzits i un tancament a l'esquena amb cremallera oculta. és sens dubte una peça que t'elevarà el teu look a un 10 segur. És un vestit midi que s'ha confeccionat 100% en polièster, el que li aporta un acabat agradable al tacte i a més conserva aquest teixit en relleu que es roba totes les mirades. El cert és que es tracta d'un vestit sol per a les més atrevides, però que pot resultar del més femenina i elegant si se sap combinar bé i ho pots fer amb un calçat de taló i accessoris en daurat i no pot faltar una bossa que faci joc. Les més arriscades podran lluir aquest model en el street style, encara que també és perfecte per portar a una cita.

Vestit de Pull&Bear
Vestit de Pull&Bear

Aquest vestit resulta comodíssim, no passa de moda, es veu luxós i distingit, amb molta classe i, a més, és fresc i còmode de portar per no córrer riscos. Una elecció que sense cap dubte serà l'encertada per ressaltar en qualsevol esdeveniment. Si busques una mica més atrevit, pots optar per aquest vestit per emfatitzar la silueta femenina i el que has de fer és visitar la pàgina web de Pull&Bear o apropar-te personalment a la tenda física de l'integrant d'Inditex, la disponibilitat de talles van de la XS a XL. El millor és el seu preu, ja que només pagaràs 29,99 euros. Així que no et quedis sense ell, i veus ràpid perquè s'esgota amb facilitat.

El teixit d'encaix et farà lluir elegant i s'està portant molt aquest any 2024

El teixit d'encaix d'aquest vestit és detallat, delicat i ornamental tèxtil té un toc luxós i vintage que a totes les dones apassiona, barrejant el romanticisme que el caracteritza amb l'atrevit del seu efecte semitransparent. És alhora, subtil i arriscat. I ara mateix, el street style s'està portant de tota manera.

Els vestits de tall mesura van arribar per quedar-se

El tall midi continua triomfant a les noves col·leccions de les principals marques, i aquesta peça és una mostra d'això. Si les faldilles midi es van convertir en autèntics supervendes, ara són els vestits els que arriben trepitjant fort per convertir-se en els protagonistes dels looks d'aquesta temporada. Amb estampats i talls per a tots els gustos que et faran lluir espectacular en tot moment.