Si tens unes cames boniques Per què no ensenyar-les quan arriba el bon temps? Doncs això és el que es pregunta Pull&Bear i per això ens porta aquesta faldilla curta de volants perquè en puguis presumir sempre que vulguis.

Faldilla|Falda juvenil
Faldilla|Falda juvenil.

Amb volants

Les faldilles de volants curtes com la que podem trobar a Pull&Bear són tot portar. Les pots portar diàriament o per sortir a sopar una nit de primavera o estiu. Si a sobre tens les cames una mica morenes, el blanc de la falda farà que ressaltin encara més i atrauràs segur més d'una mirada.

Mini elegantosa
Mini elegant.

Cintureta elàstica

La cintureta|cinturilla elàstica és una de les coses que fan que aquesta faldilla rústica que avui ens porta Pull&Bear sigui comodíssima d'utilitzar. Porta un parell de volants cosits sobre la mini faldilla que té una llargària a mitja cama. Combinant-lo amb un top del mateix color o de qualsevol altre (ja que el blanc combina a la perfecció amb tots els colors), segur que aconseguiràs un look formidable i informal. El seu preu és de 17,99 euros així que no te'l pensis i aconsegueix la teva.