Els dissenyadors de Pull&Bear s'han encarregat de portar de tornada un mític calçat que aconsegueix fusionar comoditat i senzillesa. Es tracta d'unes sandàlies que tenen un disseny pla, amb tires i un ajustament mitjançant sivelles, així que podràs utilitzar-les segons les teves necessitats personals. Així mateix, la seva puntera rodona ofereix una màxima comoditat i amb una sola dentada per oferir-te un excel·lent agafament en diferents superfícies.

Pull&Bear sorprèn amb les sandàlies planes vintage del moment

En les novetats de Pull&Bear tenen unes sandàlies planes que combinen modernitat i originalitat, de manera que són una opció ideal per a qualsevol dona que busqui comoditat i estil en els seus outfits d'estiu. El disseny d'aquest model és cridaner, ja que compta amb una silueta de tires amb sivelles en la part davantera, que li atorguen una aparença sòbria i còmoda, mentre que les sivelles ajustables permeten un ajustament personalitzat i còmode.

Sandàlies de Pull&Bear
Sandàlies de Pull&Bear

La comoditat és un aspecte destacat, ja que tenen una plantilla embuatada, amb puntera rodona per a una màxima mobilitat dels teus dits. Així mateix el seu estil obert assegura una màxima frescor. De la mateixa manera, la seva sola plana és de 2.5 cm i ofereix un agafament eficient en diferents superfícies, així que podràs utilitzar-les per hores i sense que sentis molèsties. Tens la possibilitat d'utilitzar-les amb diferents estils per crear outfits únics. Si vols un look estiuenc t'aconsellem les utilitzis amb uns shorts i una samarreta bàsica. Si el que busques és un outfit més elegant, tens la possibilitat de combinar-les amb un vestit lleuger i uns accessoris cridaners, així que sigui com tu l'estil l'aconseguiràs.

Les sandàlies de Pull&Bear són ideals per a diferents superfícies

Pull&Bear ens presenta unes sandàlies planes amb sivella que són una opció casual i funcional per completar qualsevol outfit estiuenc. Tenen un disseny que destaca per la seva simplicitat i modernitat, ja que compta amb dues tires i dues sivelles en la part davantera que permeten ajustar-les a la mesura desitjada, garantint-te un ajustament perfecte i oferint-te comoditat durant tot el dia.

La seva sola plana proporciona estabilitat i confort en caminar, ideal per a totes aquestes dones que prefereixen la comoditat, però sense renunciar a l'estil. A més, la sola compta amb un disseny dentat que garanteix una trepitjada segura en tota mena de superfícies, ja sigui a la ciutat, a la platja o en qualsevol altre lloc. Són perfectes per lluir un look casual i fresc durant els dies de calor, ja que es poden combinar amb faldilles, vestits, short o texans. La qualitat dels materials que es van utilitzar per a la seva fabricació garanteixen una llarga durabilitat i resistència al desgast. Els colors disponibles són sorra i taupe, mentre que les talles van de la 35 fins a la 40, tenen un preu de 25.99 euros, i les pots comprar online o en una de les tendes físiques de Pull&Bear.