El Corte Inglés es vesteix de forma rude amb aquest tequila en mà, el qual és el top vendes indiscutible del moment pel disseny que té, i moltíssim més pel sabor que posseeix. És una beguda que s'ha llaurat un bon renom en la comunitat espanyola, i tal cosa ho demostren les vendes del supermercat espanyol.

Només fa falta veure la seva ampolla per fer-se una idea del bo que és aquest tequila. Totalment de la marca Herradura i amb un segell de qualitat que li defineix, aquesta beguda no pot faltar a la casa de tot amant del tequila.

La novetat és que està fet amb Atzavara blava mexicana en la seva totalitat, la qual cosa li dona el sabor i la qualitat que té. El seu preu? Només 53,50 euros.

Aquest tequila és un dels que més estan venent en El Corte Inglés

Nosaltres a Espanya n'acostumem molt poc a prendre tequila, una cosa que és molt comuna a Mèxic. És per això que aquest tequila és ideal per als que volen provar aquesta beguda per primera vegada i per als més veterans.

Tequila d'El Corte Inglés
Tequila d'El Corte Inglés

El seu sabor és bastant fort a causa que està fet en la seva totalitat amb Atzavara blava. Aquest és l'ingredient principal del tequila, però aquesta beguda el porta a un altre nivell. Per si fos poc, s'ha deixat anyejar durant 11 mesos perquè tingui el toc que se li pot sentir després de cada xarrup.

És perfecte per gaudir-lo barrejat en sintonia amb altres begudes o amb gel, però té un percentatge d'alcohol de 40%, per la qual cosa per a molts pot resultar una mica fort. En ser reposat, creu-nos, la seva qualitat és molt més gran.

L'ampolla ens ha semblat una obra d'art i té un contingut de 700 ml, ideal per gaudir molt bé d'aquesta beguda, i ho pots fer sense res de peròs, ja que no té un preu excessiu i la trobaràs fàcilment a la botiga online d'El Corte Inglés, just en la seva secció Gourmet.