Big Tom és el nou suc picant de tomàquet que està a la venda a El Corte Inglés, sent un dels que més han venut actualment, i segur que ja has sentit parlar d'ell, i és que ningú no l'ha pogut obviar en veure-ho al catàleg d'El Corte Inglés.

És perfecte per a tot amant del suc de tomàquet i que a més també adori el picant. No és com qualsevol altre a causa d'això últim, ja que aquest toc picant rares vegades el veiem en alguna beguda d'aquest tipus.

L'interès d'aquest suc per part del públic ha anat creixent a poc a poc, i això en part és gràcies que costa 2,15 euros a totes les botigues del supermercat espanyol.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Suc de Tomàquet picant Big Tom
Suc de Tomàquet picant Big Tom

Big Tom és el suc de tomàquet que tots compren actualment a El Corte Inglés

Malgrat que parlem d'ell com un suc de tomàquet, la veritat és que es compon per una mescla de 21 ingredients de qualitat que fan que el seu sabor en general tingui un toc especial. Això fa que sigui diferent de la resta de sucs de tomàquet.

El toc picant que té també el diferencia, i aquest fa que sigui un suc perfecte per acompanyar algun menjar o un bon grapat de patates fregides. El millor és poder provar-lo ben fred, ja que allà se sent tot el seu sabor.
No només és ideal per prendre'l sol, sinó que molts han optat per aquest suc per preparar una bona varietat de còctels, entre ells un bon Bloody Mary. L'ampolla d'aquest suc és de 250 mil·lilitres, prou perquè de veritat puguis gaudir d'ell.

Sense cap dubte és un suc que has de provar, i com t'hem dit, no és un que surti molt car, per la qual cosa et recomanem anar de forma immediata a qualsevol de les botigues d'El Corte Inglés que tinguin Club del Gurmet i comprar-lo, encara que també el trobaràs al seu portal web.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés