A El Corte Inglés aconsegueixes ja l'smartphone que ha desencadenat la bogeria i per un preu que difícilment trobaràs en cap altre lloc. La cadena et convida a fer-te membre d'El Corte Inglés Plus, per obtenir un descompte especial del 10% i aconseguir l'iPhone 14.

Fes-te amb el nou mòbil d'Apple, l'iPhone 14, per un preu de fins a 100 euros menys, gràcies als beneficis que s'ofereixen als membres Plus. Té tot el que esperes d'un smartphone d'última tecnologia, amb una pantalla de 6,1 polzades perquè puguis gaudir dels teus continguts i interaccions amb la millor visibilitat i sense interrupcions.

Aquest model compta a més amb una pantalla OLED, amb colors vius i la visualització d'imatges d'alta resolució amb el millor dels efectes. La seva connectivitat és de 5G perquè et mantinguis connectat tot el temps que vulguis i sense perdre't ni un segon de tot el que succeeix al teu voltant.

iPhone 141
iPhone 14 / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

És un dels models d'Apple que compta amb sistema de càrrega sense fil MagSafe i com era d'esperar, és un model resistent a l'aigua, per la qual cosa pots portar-lo on vulguis sense preocupar-te per la pluja o la humitat.

No sabem quant temps durarà en El Corte Inglés

El model disponible a El Corte Inglés és l'Apple iPhone 14 de 128 GB de memòria, perquè tinguis tot el que necessites al teu mòbil sense preocupar-te més per 'l'espai. Ni parlar de les capacitats de la càmera, ja que manté la qualitat a què ens té acostumats Apple, sent un mòbil que els amants de la fotografia no volen deixar passar.

iPhone 14
iPhone 14 / El Corte Inglés

El Corte Inglés a més ofereix un sistema de finançament que et permet fer-te amb aquest mòbil en pagaments de fins a 36 mesos, comptant a més amb una assegurança gratis de 3 mesos des del moment de la teva compra. El seu preu s'ubica en els 1.009 euros i és un mòbil amb enviament de franc, encara que no sabem per quant temps es mantindrà així.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés