Si hi ha una cosa que ens agrada de Stradivarius és el seu caràcter atrevit a l'hora de llançar nous dissenys. La marca de moda low cost té un ampli catàleg que s'allunya de l'habitual que trobem en altres catàlegs. I el millor de tot és que sempre encerten, es tracti del que es tracti.

Una de les últimes adquisicions que ha fet Stradivarius i que ens ha produït un amor a primera vista per a tota la vida és la bossa que ocupa les següents línies. Una bossa que llueix un estampat que imita la pell de cocodril ideal per a les ocasions més especials que, a més, té un preu que sembla de broma.

Stradivarius té una bossa que imita la pell de cocodril que ens ha enamorat a primera vista

Stradivarius ens sorprèn amb una bossa elaborada amb poliuretà al 100%, un material resistent al pas del temps i a les rascades, que llueix un disseny molt atractiu i elegant. Imita la pell de cocodril. I ho fa tan bé que més d'una se'l quedarà mirant preguntant-se a quina firma d'alta costura pertany.

Bossa bandolera coco1
Bossa bandolera coco / Stradivarius

Aquesta bossa de Stradivarius té unes mesures de 26,5 cm de llarg, 13 cm d'alt i 5,5 cm de fons. I és ideal per portar com a bossa de mà, però també a manera bandolera penjada de l'espatlla. Aquesta versatilitat és una altra de les característiques que més ens ha agradat.

Disseny elegant i sofisticat per un preu insignificant

D'altra banda, aquesta bossa de Stradivarius compta amb un tancament amb cremallera metàl·lica per guardar amb seguretat els teus objectes personals. I al seu interior compta amb un únic compartiment amb l'espai necessari per guardar el moneder, les claus o el telèfon mòbil.

Bossa bandolera coco
Bossa bandolera coco / Stradivarius

I atenció al seu preu. Perquè com dèiem, sembla de broma. Amb prou feines ho notaràs a la teva butxaca. I és que està disponible des de 12,99 euros, tant en la pàgina web de Stradivarius com a les seves botigues físiques. Una oportunitat que no has de deixar escapar per estrenar el 2023 amb magnificència.