Stradivarius destaca per proposar al seu catàleg opcions molt atrevides que surten de l'habitual, perfectes per als qui es gaudeixen portant looks trencadors. Col·leccions que sovint s'acaben convertint en tendència i que arrasen entre les clientes de la firma de moda low cost.

En aquesta ocasió et parlarem d'un calçat que ha cridat molt la nostra atenció. Un complement que ens consta que està arrasant i que promet ser un dels productes virals de Stradivarius. I que a més de prodigar qualitat, serà una gran adquisició per a la teva butxaca. Et costarà menys de 50 euros.

Stradivarius llança unes botes estil cowboy

Estem parlant de les botes cowboy de taló que ja estan sent la sensació del catàleg de Stradivarius. Unes botes que no deixaran indiferent a ningú i que podràs combinar amb gairebé qualsevol look, sigui més o menys informa.

Botes cowboy de tacón1
Botes cowboy de taló / Stradivarius

Aquestes botes cowboy estan disponibles en diversos colors. Encara que són les negres les que tindran un comportament més versàtil. Destaquen pels seus detalls brodats en la canya alta. I també compten amb tiradors men els laterals per facilitar la tasca a l'hora de posar-les.

L'altura del taló d'aquestes botes cowboy de Stradivarius és de 4,5 cm. I estan firmats per AIRFIT ®, el que garanteix alta qualitat, confort i seguretat en cada trepitjada. A més, disposa d'una plantilla tècnica flexible d'escuma fabricada amb làtex que garanteix el confort més gran.

Materials d'alta qualitat i molt confortables

Aquestes botes estan fabricades amb poliuretà en la seva totalitat al tall. I amb polièster en un 75% i poliuretà en un 25% a l'interior. Materials que garanteixen durabilitat i alta qualitat.

Aquestes botes són combinables amb gairebé qualsevol look. Des d'uns clàssics texans i una camisa per aconseguir un look cowboy total, fins a una minifaldilla i una samarreta amb per aconseguir un aspecte més informal.

Botes cowboy de taló
Botes cowboy de taló / Stradivarius

Aquestes botes estan disponibles en Stradivarius en talles que van de la 35 a la 41. Encara que ja t'advertim que algunes d'elles s'estan esgotant, amb la qual cosa hauràs d'indagar pel seu compte si encara hi ha unitats a la teva talla ideal.

Una sèrie de bondats de què, a més, podràs gaudir a un preu molt ajustat. Aquestes botes cowboy de Stradivarius només et costaran 49,99 euros. I les podràs comprar a través doni-la pàgina web de la firma low cost com en les seves botigues físiques.