Els 70 tornen una vegada i una altra a la moda, bé sigui reinventant el seu estil, bé sigui copiant-lo al més pur estil hippy. I això és el que està succeint amb les noves tendències en pantalons texans. El "pau i amor" torna, almenys en el que al terreny de la moda es refereix. I Bershka, sempre atempta a estar a l'última, ens porta uns texans d'estil dels setanta. A més, els ha rebaixat ara a només 12 euros.

I és que Bershka és una de les botigues de roba preferides per moltes dones (i ara també per molts homes). No és estrany, si tenim en compte que ofereix roba de qualitat a un preu més que reduït. Amb la col·lecció tardor/hivern 2021/22 han portat de nou els texans de camal ample i amb algun trencat intencionat.

Els texans: un imprescindible a l'armari

Un armari que es preï no pot ser aliè a uns bons texans, d'estil atemporal i d'aquests que pots posar-te en múltiples ocasions. És una peça que mai no passa de moda i que sempre queda bé, fins i tot els dies en què el sol es nega a sortir i el gris impera, també en la teva ment. No importa la part de dalt que escullis, amb ells sempre aniràs còmoda.

Pantalons de Bershka

Pantalons de Bershka / Bershka

I, a més, aquests texans de Bershka estan rebaixats a només 12 euros sobre els 22 euros que tenien en el seu preu original. Còmodes, a la moda, i a un preu apte per a qualsevol butxaca.

Així mateix, els texans no són terreny exclusiu del blau, i és per això que els tens disponibles en diversos tons: negre, arena i gris. Amb els diferents colors podràs combinar estils més versàtils, ja sigui un look més informal, o bé un fit més estilós. Amb un jersei de llana o amb una camisa podrem aconseguir l'acabat que busquem.

Descosit per a un estil salvatge

Finalment, no podia faltar el detall del trencat o descosit a una cama. És un signe d'identitat que ens remet a aquests concerts de rock dels 70, que no estaria de més que tornessin juntament amb aquests pantalons.

Pantalons de Bershka1

Pantalons de Bershka / Bershka

Si aquest és el teu estil, no els deixos escapar. Amb aquest preu s'esgoten a una velocitat difícil d'atrapar. A més, és important saber que l'acabat final en la confecció d'aquests texans té el segell de Bershka de "Care for water". És a dir, estan produïts utilitzant menys aigua. Els tens disponibles tant en web com en botigues físiques.