Jennifer López és una de les celebrities que més enamora amb els seus modelets. Looks en els quals controla fins a l'últim detall, ja que sap que les seves aparicions públiques ocuparan moltes portades a les revistes de paper cuixé.

A més, JLo és una it girl que no es casa amb cap estil en particular. I tant s'atreveix amb els vestits més elegants i elaborats com amb la roba més informal. Sense anar més lluny, en nombroses ocasions l'hem vist amb els típics leggings. I no aquests que tenen efecte pell, sinó els de cotó que s'utilitzen per fer esport o anar per casa.

Bershka té els jeans de Jennifer López

Un d'aquests looks informals que hem vist a Jennifer López i que ha estat imitat per moltes de les seves seguidores és el que se li veu en la següent instantània. Una combinació en la qual destaquen aquests jeans blancs ajustats ja foradats als genolls, en un estil que segurament vas portar quan eres adolescent.

Jennifer Lopez

Jennifer López

Un disseny que ara pots trobar a Bershka. La marca de moda d'Inditex és una de les marques més actives en aquestes rebaixes i el seu catàleg és un formiguer de mirades. I entre les seves opcions no passen desapercebuts els pantalons jegging sarga de cintura alta.

Jeggings de Bershka

Jeggings de Bershka / Bershka

Còmodes, adaptables i en sis colors diferents

Aquests jeans es caracteritzen pel seu baix de cigarret. D'allà el nom de jeggins. Un detall amb el qual no compten els pantalons de Jennifer López i que faran que llueixis una figura més esvelta. Una propietat que es veu accentuada per la cintura alta que fa que les cames semblin més llargues.

Aquests pantalons jegging estan elaborats amb cotó en un 98% i elastà en un 2%. Aquesta fórmula resulta en un teixit suau, còmode confortable i elàstics en la justa mesurada. Aquests pantalons de Bershka estan disponibles en talles que van de la 32 a la 44. I si no et convenç el blanc, ho pots elegir en uns altres cinc colors. A saber: blau, estampat de vaca, negre gris o sorra. Encara que els que no són blancs no tenen forats als genolls.

Jeggings de Bershka 1

Jeggings de Bershka / Bershka

I atenció al preu, perquè cada un d'aquests jeggings té un preu habitual de 15,99 euros. Tanmateix, aquests dies te'l portes per 9,99 €. Compten amb una rebaixa del 37%.

A més, aquests pantalons compten amb el segell 'Care for wáter'. Això significa que s'ha utilitzat menys aigua en la seva elaboració. "L'ús de cicles tancats que permet reutilitzar l'aigua o de tecnologies com les màquines de baixa relació de bany o el tintat en massa ens ajuda a reduir el consum d'aigua en els processos de fumat o rentat de les peces", assenyala la marca.