Els barrets recoberts de pèl seran tendència aquesta temporada. Sembla que la neu es resisteix a arribar, però als armaris de moltes la gorra de pèl ja està per si de cas. Això Bershka el sap, i per això ha tret el seu barret bucket brodat amb relleu de papallona. A més, amb l'arribada de les rebaixes el descompte és de ni més ni menys que del 62% sobre el seu preu original.

Bershka és una de les botigues de roba preferides per moltes dones (i ara també per molts homes). No és estrany, si tenim en compte que ofereix roba de qualitat a un preu més que reduït. Amb la col·lecció tardor/hivern 2021/22 han portat de nou les tendències en moda a preus populars.

Amb brodat i to juvenil

Aquest barret de Bershka té forma de vaixell i el seu acabat és l'efecte pell. Totes les influenceres, faci sol o pluja, en porten un de similar. A més, el de la filial d'Inditex té un segell distintiu, sempre juvenil, i és el brodat que llueix de papallona. El seu color també es relaciona amb el segell jovial de la marca: el lila.

Barret lila de Bershka1

Barret lila de Bershka / Bershka

Bershka ens proposa una vegada més no passar fred sense perdre estil. Amb aquest barret bucket efecte pell de color lila podrem lluir un look informal, ja sigui amb uns texans o amb uns pantalons folgats propis de l'estil casual que caracteritza a la firma espanyola.

No passar fred no està renyit amb l'estil

Amb el boom del streetwear el 2017, l'icònic barret, més propi de climes gèlids, ha vingut trepitjant fort per aquests verals. Però és en aquesta temporada quan s'ha convertit en un must de les expertes en moda. I per a mostra n'hi ha prou amb veure les instagrameres més influents.

Barret lila de Bershka

Barret lila de Bershka / Bershka

Amb un preu més que desitjable, pots adquirir aquest trend de la temporada per tan sols 5,99 € (sobre el seu preu original de 15,99 euros). És una inversió per als futurs hiverns. Ens agradi més o menys, aquest barret efecte pèl ha vingut per quedar-se.