Un vestit de Sfera que ens ha semblat un 10 de 10 per a la temporada de vestits des que ho vam veure. Combina comoditat, estil i el millor de tot és que va amb totes les figures, ja que el seu disseny d'estructura i llarg fins als turmells li permet adaptar-se amb facilitat.

Una peça de Sfera per portar tots els dies

T'enamoraràs també d'aquest vestit de Sfera, ja que és veure-ho per saber que hi ha més d'una ocasió en la que lluirà bé. Un vestit amb disseny de coll rodó que s'acobla en la part superior amb delicadesa i molt estil. Aquest vestit de Sfera manté les espatlles rectes i és un disseny de màniga cisa, la qual deixa els braços al descobert per a més comoditat i frescor al moment de portar-ho. Alhora, les mànigues venen acompanyades d'un detall de volants que agreguen delicadesa i moviment, a més de realçar les espatlles i convertir-los en protagonistes d'aquest disseny.

Vestit de Sfera
Vestit de Sfera

Compta amb molt bon llarg, estenent-se fins als turmells com t'esmentem anteriorment i amb efecte folgat perquè caminis amb llibertat a onsevulga que vagis. En ser un disseny d'estructura, aquest vestit cau amb molt estil al bust, la cintura i també els malucs, comptant a més amb una faldilla de moviment lleuger i acampanat que crea el millor dels efectes. El baix també és recte, amb vora llisa i lluu encantador en tot moment, a més de combinar amb sandàlies, ballarines i un munt de calçats més.

L'estampat de ratlles es roba totes les mirades a Sfera

Amb aquest vestit de Sfera tindràs una peça per portar qualsevol dia, en un dinar o simplement per anar amb la temporada de vestits marcant el teu propi estil. L'estampat porta el vestit al màxim nivell, ja que es tracta d'un vestit amb fons blanc i que ve acompanyat de línies verticals estampades en blau marí que creen el millor contrast i ho fan a més atemporal. Aquesta combinació de colors és un encert perquè combina a més amb infinitat de calçats i accessoris, mantenint-se neutre en tot moment i fent d'aquest un vestit per a qualsevol ocasió.

El seu teixit contribueix amb els acabats i la comoditat, sent un vestit que s'ha confeccionat principalment en polièster i es combina amb elastà per aconseguir el millor dels acoblaments a la teva figura. Hem fet un cop d'ull a la disponibilitat de talles i hem topat amb què aquest vestit de Sfera ho pots trobar des de la S fins a la XL, així que les opcions per trobar-ne un que vagi amb les teves mesures són encara més grans. El preu finalment ha acabat de convèncer-nos, ja que aquest és un vestit de Sfera amb molt estil que pot ser al teu armari per 23,99 euros, un preu que ens sembla més que encertat per a una peça a la qual li trauràs un munt de profit.