Sfera té els clàssics pantalons de vestit que no fallen i que voldràs portar a l'oficina, sortides especials, menjars i qualsevol ocasió que se't creui per la ment. Amb disseny de tir mitjà i tancament ocult, són uns pantalons que prodiguen classe i glamur.

Els pantalons de Sfera que eleven qualsevol outfit

N'hi ha prou amb veure-ho per saber que aquests pantalons de Sfera són una compra segura. Uns pantalons que s'han dissenyat amb la intenció d'acoblar-se a totes les figures amb la mateixa elegància, s'ajusten en la part superior gràcies al seu tancament de botó i cremallera que es mantenen ocults perquè els pantalons siguin l'únic protagonista.

Amb acabat de tira gruixuda a la part superior que ajusta el disseny a la figura i que a més crea una espècie de cinturó que acaba completant l'estil. Uns pantalons que tenen molt bona forma als malucs, mantenint-se ajustat i fent que aquestes ressaltin.

Conserva les clàssiques butxaques en els laterals per a una millor estructura i que el disseny s'acobli molt millor en aquesta zona del cos. Els camals per la seva part tenen un estil recte que s'estén fins als turmells, comptant amb un baix llis i de vora delicada, perfecta per combinar amb diferents tipus de calçats.

Pantalons de Sfera
Pantalons de Sfera

Als laterals conserva les costures també marcades que aporten forma i estil, a més de ser un clàssic entre els pantalons més exclusius. Un disseny que en la part posterior conserva l'estil llis i delicat també, amb bona caiguda als glutis per al millor dels efectes.

Són uns pantalons de vestit de Sfera que a més estan disponibles en dos colors igual d'encantadors i elegants, per la qual cosa prendre la decisió de quin model aconseguir pot ser el més difícil de tot.

Des de ja pots fer un cop d'ull a aquest model tant en blanc com en rosa, dos colors que es mantenen sempre vigents. Les seves talles són bastant variades i aquestes van des de la 36 fins a la 44, sent uns pantalons que van amb totes les figures.

El seu preu està disponible des de ja i són uns pantalons amb molt estil que pot ser al teu armari per 23,99 euros.