La cadena de distribució valenciana Mercadona ofereix una gran varietat de productes d'alimentació i neteja de la llar. Però també fa anys que se supera al sector de la cura corporal i capil·lar. Per als productes que cuiden el cos i el cabell, és la marca Deliplus qui llança infinitat de productes amb què cuidar-nos a un preu assequible.

Doncs bé, ara Mercadona també s'atreveix amb productes que cuidin i estilitzin el mètode curly. La cadena d'alimentació ha llançat la seva primera gamma de productes que són aptes perquè puguis domar el teu cabell arrissat. Si vols potenciar el teu mètode curly, no et desanimis, qui l'ha provat avala els seus resultats excel·lents.

Aconsegueix uns rínxols perfectes

La nova gamma per a uns rínxols perfectes de Mercadona es basa en ingredients que hidraten el cabell per aconseguir un rínxol sense encrespament. Es tracta de la sèrie de productes Curl Perfect, que compta amb 5 nous productes que proporcionen una cura completa del cabell arrissat: xampú, mascareta, condicionador, sérum i gel de pentinat.

Productes Curl Perfect de Mercadona1

Productes Curl Perfect de Mercadona / Mercadona

Els ingredients utilitzats per a aquesta nova fórmula són l'oli de coco i el llard de karité, els quals nodreixen i proporcionen elasticitat i definició al cabell arrissat.

Mentre que el xampú neteja i hidrata en profunditat, i evita que el cabell s'encrespi, el condicionador potencia la forma natural dels rínxols sense espessir-los, acabant d'hidratar el cabell. A més, es tracta d'una mascareta sense esbandida, amb la qual cosa la brillantor roman per més temps.

Productes Curl Perfect de Mercadona

Productes Curl Perfect de Mercadona / Mercadona

El millor és el seu preu: entre 2 i 4 euros

Quant al preu, els productes de Mercadona de la cura personal sempre solen tenir uns preus baixos. En aquest cas no és una excepció. Tots els productes de la gamma Curl Perfect oscil·len entre els 2 i els 4 euros. En total, si vols adquirir tots i cada un d'ells el preu total no arriba als 20 euros. Tot i així, no és necessari adquirir-los tots perquè el resultat sigui perfecte.