"Repetim?". Aquest va ser un dels eslògans més populars dels anys 90. I segurament recordaràs quin producte anunciaven. Sí, la crema de Danone. Aquestes delicioses postres o berenar que van arrasar en els anys 80 i 90 i que encara té molts adeptes avui dia.

Segurament, quan pensis en l'eslògan que obre aquesta nota, et passaran pel cap la quantitat d'esportistes que van arribar a anunciar-les. Des de Hristo Stóitxkov fins a Ronaldinho, passant per Ronaldo o per Iker Casillas. Sens dubte, un reclam que encara va popularitzar més la crema entre els més petits.

Mercadona versiona la crema i les fa molt saludables

Un producte del qual Mercadona té la seva pròpia versió. Una variant que, a més, ve enriquida amb proteïnes. Concretament, 12 grams cada natilla. Tenint en compte que aquesta crema ve en envasos de 120 grams, el 10% del contingut són proteïnes.

Crema amb sabor vainilla de Hacendado1

Crema amb sabor vainilla d'Hisendat / Mercadona

Però aquesta no és la seva única propietat. Aquesta crema també és rica en calci. Conté 300 mg de calci per unitat. A més, afegeix una quantitat de llet destacable. Aquesta és desnatada, la qual cosa la fa més saludable. I no té sucres afegits.

La crema d'Hacendado ve en packs de 4 unitats a preus molt econòmics

Aquesta crema saludable l'envasa l'empresa Hacendado, una de les proveïdores habituals de Mercadona en productes d'alimentació. I tenen un deliciós gust de vainilla que les farà irresistibles per als més petits de la casa. Encara que també per als més grans.

Crema amb sabor vainilla d'Hacendado

Crema amb sabor vainilla d'Hisendat / Mercadona

La crema + proteïnes d'Hacendado, com dèiem, venen en envasos de 120 grams. I estan agrupades en packs de 4 unitats que surten a 1,60 euros, tant si les compres a les botigues físiques com si les afegeixes al carro de la pàgina web. Un altre producte de Mercadona d'alta qualitat i a preu molt econòmic.