El barri londinenc del Soho és un dels més visitats tant per turistes com pels mateixos habitants de la capital anglesa, i és que la vida que hi ha als seus carrers ho fan un dels atractius més importants de la ciutat. L'acolorit barri del Soho porta ja diversos segles aportant diversió i bones estones als Londinencs així com als milions de visitants que el recorren cada any. Alguns dels seus veïns més il·lustres que han tingut la sort de poder anomenar-ho «home» han estat el propi Mozart, Karl Marx o fins i tot els integrants de la mítica banda The Sex Pistols. L'oferta gastronòmica tampoc no es queda enrere, i per als que visitin Londres i tinguin la sort d'anar a la zona del Soho, hem volgut mirar a TripAdvisor els restaurants econòmics més ben valorats de la zona.

Cuina internacional en un barri molt cosmopolita

1 - Pizza Pilgrims

Un restaurant italià és el que milloris valoracions té en el Soho de Londres per menjar de forma econòmica. En el Pizza Pilgrims, situat a 400 metres del Piccadilly Circus trobem pizzes de molts sabors diferents, una cosa perfecta si estem de visita a la ciutat i no volem perdre molt temps menjant. Un lloc informal del qual llegim comentaris com aquest a TripAdvisor: "El lloc és divertit i bulliciós, amb molta vida. Gent jove i bon ambient. Les pizzes ens van encantar, en pocs llocs es mengen tan bones pizzes."

pizzagrande

Assortit del Pizza Pilgrims

2 - Cookhouse Joe

Com a segon lloc més ben valorat trobem aquest restaurant de menjar mediterrani i libanès. Ubicat a Oxofrt Street, trobem una carta atapeïda de receptes mediterrànies i libaneses, amb sabors més que interessants. Un lloc del qual llegim comentaris com aquest: "No és fàcil trobar un lloc a Londres per menjar per 10€. Doncs aquest és aquest lloc. No esperis un lloc sofisticat, és bàsic, amb poca llum i amb un menú curt, però aquesta molt bé. El pollastre boníssim i barat, tenen amanides i més plats. Si busques una cosa bona i barata aquest és el teu lloc."

cook

Cookhouse Joe en el Soho

3 - Soho Joe

Tancant el podi trobem aquest restaurant de cuina mediterrània i en el qual també trobem pizzes. Un lloc del Soho en el qual podem prendre un clàssic English Breakfast, un brunch, unes pizzes, o fins i tot alguna de les hamburgueses que podem trobar a la seva carta. Un lloc ubicat a 500 metres del Piccadilly Circus i en el qual la seva variada carta ens permet compartir diversos plats per gaudir d'una bona experiència al millor preu.

joe

Pizza del Soho Joe

Tres opcions per gaudir de la zona del Soho i la seva oferta de restaurants al millor preu.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)