La capital d'Irlanda del Nord, Belfast, és una d'aquestes ciutats perfectes per a una escapada de cap de setmana. Amb una mida reduïda, bastant plana i plena de racons interessants (a més d'una història riquíssima) té tots els ingredients que es necessiten per a dos dies increïbles. Una ciutat amb racons catòlics i altres protestants, amb contrastos i de la que hem volgut veure els restaurants més ben valorats de la ciutat per als que decideixin visitar-la segons TripAdvisor.

Cuina per a tots els gustos a Belfast

1 - Himalayan Nepalese and Indian Restaurant

himgrande

Himalayan Nepalese and Indian Restaurant a Belfast

El restaurant més ben valorat està especialitzat en cuina índia i nepalesa i està ubicat a la zona de Queen's Quarter, una ubicació cèntrica a la ciutat. Amb un rang de preus mitjà entre 10 i 25 euros per persona, en aquest restaurant trobem alguns plats clàssics com els famosos curri, del qual ja llegim a TripAdvisor comentaris com aquest: "La meva xicota|núvia i jo havíem decidit anar a aquest restaurant després d'haver estat allà abans i ho trobem deliciós, quan arribem ens va rebre el cambrer més amable que personalment he conegut. Després, vam tenir un dels plats de curri més deliciosos que he provat en anys".

2 - Nu Delhi

La segona opció més ben valorada també té cuina índia, encara que a nivell general trobem plats asiàtics. El Nu Delhi de Belfast es troba a 500 metres del City Hall i té una decoració moderna i acollidora. Moltes crítiques bones cap al menjar, l'ambient i el personal del lloc, com veiem aquí: "Un restaurant indi despreocupat , urbanita i entretingut, bon ambient, servei eficient, i el menjar més que acceptable, Vivek i la resta del personal ens van tractar bé, tornarem aviat".

nu

Nu Delhi a Belfast

3 - Pizza Guyz

El tercer restaurant més ben valorat està especialitzat en pizzes com el seu nom indica, i el trobem una mica més allunyat del centre de Belfast. Un lloc ideal per compartir pizzes amb amics o família, ja que tenen diversos sabors, així com acompanyants per poder picar alguna cosa, i del que llegim comentaris així: "Aquest és sense cap dubte la millor pizzeria de Belfast. Les ofertes tenen un valor increïble i són la meva opció ara. Cada vegada que he demanat el menjar és ben calent i es prepara ràpidament. Pizza de qualitat increïble amb gran sabor. Les patates fregides arrissades també són imprescindibles."

Tres llocs a Belfast per menjar bé durant la nostra escapada a Irlanda del Nord, que té a la seva capital u dels reclams més importants.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)