Si ets dels que prefereixes mobilitzar-te per bici, però no pots permetre-te'n una, llavors a Decathlon tenen la solució per a tu. La cadena francesa està oferint via subscripció la possibilitat de llogar bicicletes de tota mena, des de models MTB fins a elèctriques, els preus són variable i s'inclou des de revisions fins a cobertura per accident, robatori o furt. A més, el servei està disponible a totes les botigues de Decathlon a nivell nacional.

Per subscripció funciona el rènting de bicis a Decathlon

Decathlon, no para de donar-nos sorpreses, en aquesta ocasió no ens conquereixen amb un producte en específic, sinó amb un servei que de ben segur que t'interessarà. L'empresa d'origen francès ha volgut apostar pel lloguer de productes de ciclisme, el qual es farà per subscripció i en el qual podràs llogar bicicletes de tota mena perquè puguis moure't per la ciutat o gaudir de rutes a l'aire lliure.

És un servei que estarà disponible a tot Espanya, exceptuant les Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Els preus de la subscripció són variables segons el model de bici i temps de lloguer; així mateix s'inclou un servei de revisió als sis i dotze mesos, en el qual es busca garantir el funcionament de les bicicletes. De la mateixa manera, ofereixen una cobertura per accidents, robatoris o furts.

ciclisme urbà
ciclisme urbà

Si desitges accedir a aquest servei és molt senzill, ja que pots ingressar des de ja a la pàgina web de l'empresa, després és necessari que busquis l'apartat de serveis, posteriorment hauràs de triar l'opció de lloguer per subscripció. En aquest apartat tindràs l'opció de descobrir totes les opcions i les tarifes que tenen disponibles.

Decathlon ofereix diferents tipus de bicis per al rènting

A Decathlon han decidit sorprendre els seus usuaris llançant un innovador servei de lloguer de productes de ciclisme, en el que aposten a la modalitat del rènting com una manera que els usuaris accedeixin a productes de ciclisme d'una manera senzilla. És una iniciativa que revolucionarà la forma en què els aficionats al ciclisme poden gaudir de les seves activitats favorites.

Ciclisme
Ciclisme

Això a causa que els últims tindran l'oportunitat d'experimentar les últimes tecnologies i dissenys en bicicletes, sense necessitat de comprar-les de forma permanent, per la qual cosa podràs gaudir de l'emoció de rodar en una bicicleta de gamma alta, provant diferents models i marques. És un servei que busca ser una alternativa flexible i convenient per mobilitzar-se fàcilment els qui busquen gaudir de l'aire lliure.

Tindràs l'opció d'aconseguir des de bicicletes de muntanya fins als models més nous elèctrics, tanmateix compta amb cobertura per accident, furt o robatori. Els preus d'aquest servei comencen des de 19.99 euros i variaran segons les necessitats que tinguis, per poder gaudir del mateix és necessari que et subscriguis des de la pàgina web de Decathlon.