A Decathlon en tenen un dels essencials més importants per als propietaris de bicicletes elèctriques. Es tracta d'un pneumàtic que està dissenyat per resistir el pes de les bicis elèctriques, té un una carcassa tubeless ready amb doble reforç que garanteix una màxima protecció davant de punxades. A més, el compost és dual, oferint una bona adherència en les corbes i garanteix un millor control de la bici.

El pneumàtic de Decathlon permet un millor control de la bici

Trobem en les novetats de Decathlon un pneumàtic per a bicicletes que destaca per la seva resistència i alt rendiment en terrenys difícils. Aquest és un model que està dissenyat per a bicis elèctriques, especialment per a les de muntanya, ja que ofereix un agafament excepcional i un control òptim fins i tot als terrenys que tenen les condicions més exigents, oferint-te una experiència de conducció de què sense cap dubte gaudiràs.

Pneumàtic MTB Rockrider Grip 900 E+1
Pneumàtic MTB Rockrider Grip 900 E+ / Decathlon

Una de les seves característiques més destacades és el seu alt agafament gràcies als tacs alts i espaiats. Això proporciona una tracció superior en terrenys complicats, permetent-te superar obstacles amb facilitat en tot moment. El dibuix dels seus tacs ha estat optimitzat per garantir un excel·lent maneig de la bici, permetent-te realitzar girs i canvis de direcció de forma precisa i segura.

A més, té un doble reforç als flancs, la qual cosa proporciona una excel·lent resistència a les punxades, igualment ofereix una adherència òptima en les corbes. D'altra banda, és compatible amb el sistema "tubeless ready", per la qual cosa pots utilitzar-lo sense cambra d'aire, afegint líquid preventiu per evitar possibles punxades. La seva barnilla és flexible i amb un diàmetre de 29 polzades, sent ideal per a la majoria de les bicis.

Doblement reforçat és el pneumàtic per a bicis de Decathlon

El pneumàtic MTB Rockrider Grip 900 E 29x2.4 disponible a Decathlon és una opció de qualitat per a ciclistes que busquen un model que destaqui per la seva alta resistència. El seu ample és de 2.4 polzades, proporcionant una estabilitat més gran i tracció en terrenys complicats com a senders rocosos, arrels d'arbres i camins enfangats i s'adapta a llantes de 29 polzades.

Pneumàtic MTB Rockrider Grip 900 E+
Pneumàtic MTB Rockrider Grip 900 E+ / Decathlon

El seu disseny de banda de rodatge ha estat pensat per oferir un agafament excepcional en condicions adverses, mentre que els seus tacs laterals ofereixen una excel·lent tracció en corbes pronunciades, tanmateix els centrals ofereixen una bona resistència al rodatge en terrenys més plans i ràpids. El seu pes és sorprenentment lleuger per a la seva mida i resistència, oferint-te una agilitat més gran i capacitat de resposta.

Quant a la seva fabricació, la mateixa és amb materials de la més alta qualitat, el que garanteix la seva durabilitat i resistència a l'abrasió, tanmateix és capaç de suportar impactes i condicions extremes sense comprometre el seu rendiment. El seu preu és de 49,99 euros i si vols aconseguir un d'ells estan disponibles de manera on line o et pots apropar a una de les botigues físiques de Decathlon.