Si ja estàs pensant a començar amb les compres de Nadal per als més petits de la casa amb tal i evitar les aglomeracions que es produeixen en les setmanes prèvies als dies més assenyalats del calendari, has de saber que a Lidl ja pots trobar algunes opcions. I la que ocupa les següents línies t'encantarà. És la compra perfecta per al Black Friday.

Estem parlant del patinet de tres rodes de Playtive que trobaràs al catàleg de Lidl. Un regal perfecte perquè els més petits comencin a acostumar a moure's en mitjans de transport sostenibles. Un producte que enamora pel seu disseny, les seves característiques i, sobretot, el seu preu.

Lidl té el patinet ideal per als més petits

Aquest patinet compta amb tres rodes, la qual cosa proporciona seguretat i equilibri en la marxa. És el millor patinet per iniciar-se a la pràctica. Millora el sentit de l'equilibri i la coordinació. I compta amb il·luminació LED que fa més atractiu el seu disseny.

Patinet de 3 rodes amb il·luminació LED de Playtive
Patinet de 3 rodes amb il·luminació LED de Playtive / Lidl

D'altra banda, les rodes d'aquest patinet són suaus. Estan fabricades amb PU i expliquen amb rodaments de boles ABEC 5. Gràcies a això s'obté una alta comoditat en la marxa.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aquest patinet de Playtive a la venda a Lidl també integra un sistema de direcció basat en el desplaçament del pes. I munta un fre de fricció a la roda posterior.

Pot ser teu per menys de 33 euros

Així mateix, en aquest patinet trobaràs un manillar d'alumini en forma de T fàcilment desmuntable i regulable en altura. Es poden escollir fins a 3 posicions, arribant fins a 76 centímetres. I la seva estructura suporta fins a 50 quilos de pes.

Les mesures d'aquest patinet són de 27,5 cm d'ample amb el manillar, 76 cm d'alt i 55,5 cm de llarg. Mentre que la plataforma té una superfície d'11,2 x 27,4 cm. I té un pes de només 2 quilos, perquè els més petits no tinguin problemes en transportar-lo.

Patinet de 3 rodes amb il·luminació LED de Playtive1
Patinet de 3 rodes amb il·luminació LED de Playtive / Lidl

Dit això ja només ens queda parlar del preu. Aquest patinet el trobaràs al catàleg de Lidl des de 32.99 euros. I podràs escollir entre dos colors: blau o rosa. En tot cas has de tenir en compte que la seva compra només aquesta disponible a través de la pàgina web de Lidl. Hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl