L'aspirador que sembla un raspall ja és a Lidl i s'ha convertit en un dels més venuts. Gràcies a la seva doble funció és molt fàcil d'utilitzar i és un equip súper pràctic que permet estalviar temps al realitzar les feines de casa o oficina.

Aquest aspirador 2 en 1 de Lidl està en tendència gràcies a la seva practicitat i funcionament amb bateria i raspall funcional. El raspall té una articulació giratòria en 180° la qual cosa facilita l'accés a qualsevol zona de la casa o l'oficina.

L'artefacte es pot utilitzar com a aspirador de mà o de terra doncs la seva mida li brinda una gran versatilitat. Posseeix una tecnologia ciclònica moderna sense necessitat de bossa, tampoc no té cable per això és portàtil i no es requereix energia elèctrica.

Aspirador 130 W 2 en 1 amb bateria de SilverCrest
Aspirador 130 W 2 en 1 amb bateria de SilverCrest / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

L'aspirador portàtil més modern es troba a Lidl

Entre les principals característiques de l'aspirador és que té el tub d'aspiració desmuntable sense necessitat d'utilitzar eines i per això es pot fer servir com un aspirador de mà.

Té un filtre HEPA i un filtre d'acer que permeten expulsar l'aire. El buidatge del dipòsit de pols és desmuntable i els accessoris que conté també es poden acoblar molt fàcilment.

Addicionalment inclou un suport per a la paret amb el seu material de muntatge. Entre els accessoris que comprenen es troben el raspall de terra elèctric, el raspall per a la pols, un broquet per a ranures, el tub d'aspiració d'alumini, un raspall petit, l'adaptador de xarxa i el suport per a la paret esmentat.

Aspirador 130 W 2 en 1 amb bateria de SilverCrest1
Aspirador 130 W 2 en 1 amb bateria de SilverCrest / Lidl

La potència del motor és de 130W i les bateries són d'ions de liti de 22,2 V i 2500 mAh. Aquestes bateries tenen una autonomia de 25 minuts mentre es troba operant en potència màxima i 45 minuts en manera ECO. El temps de càrrega s'ubica entre 4 i 5 hores.

La capacitat del dipòsit de pols és de 0,6 litres i les seves dimensions són 36,1 x 20,7 x 10,7 cm i un pes aproximat d'1,49 kg. Actualment pots comprar aquest aspirador per 59,99 euros.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl