Primark sorprèn totes amb unes sandàlies que semblaven impossibles de comprar però que ara poden estar al teu armari sense descuidar el teu pressupost. Aquestes són unes sandàlies planes, amb empenya embuatada i que a més tenen un color que va amb tots els outfits de l'estiu.

Aquestes són unes sandàlies de Primark que són dignes de qualsevol marca de luxe. Es tracta d'un disseny flat, amb taló mínim i una empenya embuatada que a més de brindar comoditat, té un aspecte molt similar a les sandàlies més exclusives de tots els temps.

La peça embuatada es compon de tires entrellaçades que conformen un tramat uniforme, sense obertures i amb un patró de quadres que agrega forma a la part superior de l'empenya i a més manté l'estructura en tot moment.

Aquest és un disseny desgastat que resulta del més fresc i elegant, doncs no requereix ajustaments extres i et permet combinar amb vestits, faldilles, shorts i qualsevol altre outfit que es vingui a la ment.

Sandalias trenzadas y acolchadas
Sandalias trenzadas y acolchadas / Primark

Primark té l'èxit de l'estiu

Alhora, aquest disseny elegant i exclusiu, ve reforçat per una punta quadrada que s'adapta a la forma dels dits i que augmenta la delicadesa del disseny. La seva sola és flexible i còmoda, brindant-te trepitjades de qualitat.

La zona del taló es manté una mica més rígida per brindar-te un millor suport i entra en contrast amb el color principal de la sandàlia.

Com t'hem comentat, el color és una de les coses que més ens ha agradat d'aquestes sandàlies, doncs aquest groc elèctric que tenen combina molt bé amb diferents abillaments. Tanmateix, indagant una mica més ens hem assabentat que també es troba disponible en color ivori, així que pots aconseguir un to més neutre per combinar.

El preu per unes sandàlies d'aquest estil en qualsevol lloc podrien arribar a costar més de 100 euros, però la bona notícia és que Primark té qualsevol dels dos colors en 10 euros només. El que sí que has de verificar pel teu propi compte són les talles.