Amazon és expert a acaparar vendes i amb aquesta nova oferta no dubtem que s'ubiqui al top. El clàssic AirTag d'Apple que tant èxit ha tingut ja està disponible a la plataforma, amb totes les seves funcions i en diverses unitats per a més comoditat.

Ja trobes a Amazon un pack de AirTag que té quatre dispositius d'aquest tipus perquè puguis utilitzar-los en aquests objectes que solen perdre's amb més facilitat i perquè no els perdis el rastre en cap moment.

A través de l'App Buscar d'Apple, pots trobar els teus dispositius i elements en qualsevol part sense més complicacions. Pots configurar-lo directament amb el teu iPhone i també amb el teu iPad, la qual cosa et resultarà molt senzilla perquè n'hi ha prou amb un toc per aconseguir-ho.

Aquest és un dispositiu que inclou altaveu integrat que et permet trobar els teus objectes amb més facilitat i a més et permet sol·licitar ajuda a Siri per aconseguir-los amb més facilitat. Mantenen la precisió de recerca que et pot portar al teu AirTag quan estàs a prop, ja que inclou una tecnologia ultra ampla que s'adapta a diferents models de iPhone.

Apple AirTag2
Apple AirTag / Amazon

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Amazon en sorprèn una vegada més

També és una bona opció per quan els teus dispositius estan lluny, doncs en l'opció buscar trobes milions de dispositius a la xarxa per trobar el millor. Quant als seus materials resulta resistent a l'aigua fins i tot en 1 metre de profunditat, sempre que no se superin els 30 minuts d'exposició a l'aigua.

La seva connectivitat està garantida gràcies al seu Bluetooth per a localització de proximitat, a més de comptar amb un Xip U1 d'Apple per a la connexió de banda ultraampla i la seva recerca de precisió. El seu altaveu integrat aporta una millor localització fent-la molt més ràpida i de manera senzilla.

Apple AirTag
Apple AirTag / Amazon

És un dispositiu modern d'Apple que funciona amb una pila de botó reemplaçable, per la qual cosa pots treure-li profit per molt temps gràcies que la bateria resulta fàcil de canviar.

Quant al sensor, et comentem que inclou un acceleròmetre que contribueix amb el bon funcionament del dispositiu. Aquest dispositiu no ocuparà molt espai a la teva bossa o cartera ja que es tracta d'un dispositiu circular amb un diàmetre de tot just 31,9 mm i un gruix de 8 mm amb un pes d'11 grams, per la qual cosa no notaràs que el portes amb tu.

Has de tenir precaució de no extraviar-lo en qualsevol lloc, ja que atesa la seva mida és molt comú que caigui sense que te n'adonis. Per a moltes persones la millor opció és tenir-lo en butxaques internes de carteres i bosses o en moneders.

A Amazon trobes aquest pack que té fins un 8% de descompte, pel que el mateix dispositiu que podies aconseguir per 39 euros, ara pots tenir-lo per 35,99 euros. El pack inclou fins a 4 dispositius i és una de les ofertes que apunten a esgotar-se a Amazon molt ràpid.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon