Si estàs buscant un smartphone, desitges una cosa de qualitat però no vols gastar molts diners, a Amazon trobaràs una opció actualment que no pots deixar escapar. Les rebaixes també han arribat al web de vendes online . I actualment té el Samsung més venut rebaixat en un 39%.

Es tracta del Samsung Galaxy M33 5G (128 GB), que pots trobar a la venda al web de vendes online Amazon per 359 euros. Un preu que està rebaixat en un 39%, ja que el seu cost habitual és de 219 €.

Aquest és l'smartphone de Samsung més venut a Amazon actualment

Aquest article té una valoració de 4,3 estrelles sobre 5 i un total de 1.304 valoracions. A més, és el nº2 més venut en la categoria de 'Mòbils i smartphones lliures' i el telèfon mòbil de Samsung més venut. I a continuació t'expliquem algunes de les seves característiques.

Samsung Galaxy M33 5 G (128 GB)1
Samsung Galaxy M33 5G (128 GB) / Amazon

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Aquest telèfon mòbil de Samsung a la venda a Amazon presenta un disseny molt refinat amb vores suaus i arrodonides. Té unes mesures compactes de 7,69 cm d'ample, 0,84 cm de grossor i 16,54 cm d'alt. I té un pes de 198 grams.

Aquest smartphone disposa de connexió a internet 5G de nova generació gràcies a la qual cosa aconseguiràs la millor velocitat de navegació, així com transmetre i rebre dades amb gran rapidesa.

Aquest Samsung és un dels millors smartphones en la relació qualitat-preu

Un telèfon mòbil que està gestionat per un processador OctaCore Snapdragon 750G molt eficient que ajusta al màxim la despesa d'energia i, per tant, de la bateria. I compta amb una memòria RAM de 6 GB.

D'altra banda, aquest mòbil integra una càmera quàdruple de fins a 50 MP en l'objectiu principal, 5 MP al gran angular 2 MP a la càmera de profunditat i 2 MP a la lent macro. Tot això per aconseguir el detall més gran a les teves fotos. I disposa de 128 GB d'emmagatzemament intern per a les teves fotos i vídeos. A més, pots ampliar la memòria amb una targeta microSD de fins a 1 TB de memòria.

Samsung Galaxy M33 5G (128 GB)
Samsung Galaxy M33 5G (128 GB) / Amazon

Tot això s'alimenta d'una bateria de 5.000 mAh8 que et proporcionarà llargues hores d'ús i diversió. I porta instal·lat el sistema operatiu Android.

Un dispositiu que, com ja t'hem comentat, trobaràs a la venda a Amazon per 219 euros. I que no tindrà despeses d'enviament per a membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon