Ja tinguis un iPhone 14 o iPhone 14 Pro, hi ha accessoris imprescindibles que els usuaris poden utilitzar amb els seus nous i flamants smartphones per protegir-los i treure'ls el màxim partit. Com que Apple ja no inclou carregadors a les caixes dels seus telèfons mòbils, els usuaris n'han d'adquirir un per separat (si no en tenen ja un), per això Amazon té a la venda un carregador ràpid per a aquest dispositiu que des de ja està al top de vendes.

Aquest carregador ràpid per a iPhone ve equipat amb endoll de paret amb subministrament d'energia PD 3.0 USB tipus C de 20W, port USB C de càrrega ràpida PD 3.0 que proporciona una potència de sortida màxima de 20W, carrega el seu dispositiu fins i tot 3 vegades més ràpid que el carregador original de 5W i carregant el seu iPhone 14/13/12 fins a un 50% en només 30 minuts, estalviant-li més de 1.5 hores.

Compte amb el xip MFi d'Apple, el cable USB-C a Lightning equipa la funció de reconeixement automàtic de xip. La certificació Apple MFi garanteix una compatibilitat amb els dispositius Apple.

Així mateix, té un sistema de protecció múltiple integrat, que evita sobretensió, sobrecàrrega, sobreescalfament, etc. És requerida pel dispositiu Apple perquè automàticament carregui el seu dispositiu de forma ràpida, segura i constant. La longitud de 6 peus sense embolics és convenient per al seu ús mentre es carrega i sincronitza a la llar, oficina, viatges i habitacions d'hotel.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Carregador d'Amazon
Carregador d'Amazon

El seu disseny és compacte i d'alta velocitat. L'adaptador de corrent és un model de mida reduïda i confiable que és compatible amb PowerIQ 3.0. Es pot destacar que, té prou potència per recarregar la bateria d'un iPhone sense cap problema.

Ve amb un cable MFi USB-C a Lightning d'un metre de profunditat per poder utilitzar-lo tot just rebre'l, i sempre ve bé tenir un cable de reposat o addicional que Apple proporciona. Els fabricants recomanen que cada mòbil funcioni amb el seu carregador, ja que aquest arriba adaptat exactament al que li demanaran. En poques paraules, s'adaptarà al que el telèfon li demana. Parlaran entre ambdós i es posaran d'acord.

Si desitges adquirir aquest espectacular carregador, el que has de fer és visitar la pàgina web d'Amazon. Quant al seu preu només has de pagar la xifra de 14,99 euros. Alguna cosa realment assequible per a totes les butxaques tractant-se d'aquest producte tan útil i que necessites en tot moment. Així que no deixis passar l'oportunitat de tenir-lo perquè tendeix esgotar-se ràpid.

Aquest carregador serà el teu millor aliat per portar-lo amb tu sempre

Tot un supervendes així és l'adaptador de corrent USB-C de 20 W d'Apple garantia de seguretat i de qualitat. Compatible amb els iPhone més moderns (almenys per esprémer tota la seva velocitat de càrrega), aquest model porta port USB-C per utilitzar el cable que venen amb els nous terminals de la marca.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon