Ens hem trobat a Lidl la maleta que tots volen perquè combina practicitat, estil i durabilitat, a més de mantenir les coses sempre protegides a l'interior i adaptar-se amb facilitat a la cabina de l'avió.

Porta tot el que necessites tenir a mà en aquesta maleta rígida de cabina de 30 L de Lidl que es`tà fabricada amb materials resistents, amb acabat rígid i que compta a més amb quatre rodes multidirecció que li permeten moure's amb facilitat d'un costat a un altre mentre et trasllades a l'aeroport. El seu rodament és suau i gira en 360° per aconseguir un millor desplaçament.

El seu disseny és rectangular i compta amb vores arrodonides que fan que les teves coses estiguin protegides a l'interior, esmorteint cops i oferint una estructura molt més ferma a la maleta en general.

És la maleta de 30L que més es ven a Lidl

Les tales rígides mantenen la seva forma en tot moment i compta amb reforç en la part davantera que també contribueix amb la durabilitat i resistència perquè puguis portar aquesta maleta on vulgui que vagis.

Perquè puguis moure-la d'un costat a un altre amb facilitat i sense adoptar posicions incòmodes, aquesta maleta compta amb una nansa telescòpica que pots ajustar en 5 posicions diferents, comptant amb botó de bloqueig perquè la fixis en la posició que et resulti més còmoda.

Maleta rígida de cabina Topmove2
Maleta rígida de cabina Topmove / Lidl

Pots comprar-la ara mateix a Lidl

Els materials són els grans protagonistes d'aquesta maleta de Lidl, ja que les cobertes es componen de polipropilè robust d'alta resistència perquè puguis utilitzar-les una vegada i una altra. Un altre punt a favor és que les mesures s'adapten a les normes d'equipatge de mà de diferents companyies aèries, així que podràs portar-la a tot arreu.

Una maleta que inclou a més un cadenat amb combinació numèrica amb la tecnologia patentada de travel Sentry Approved, el qual és vàlid a més de 35 països incloent els més visitats com els Estats Units, Alemanya, Suïssa, Corea del sud, entre d'altres.

Una maleta a Lidl amb diversos compartiments

A més de complir tot el bàsic per portar en cabina, aquesta maleta de Lidl compta amb molt bona distribució a l'interior, comptant amb dos separadors de cremallera que et permeten organitzar tot segons el tipus d'objecte o element que portis.

Inclou dues cintes tensores creuades i amb acabat elàstic per mantenir la roba i tots els elements al seu lloc mentre trasllades la maleta d'un lloc a l'altre. Alhora, trobes a l'interior dos compartiments de malla que són ideals per emmagatzemar roba interior i objectes més delicats.

Maleta rígida de cabina Topmove
Maleta rígida de cabina Topmove / Lidl

Per facilitar el transport, aquesta maleta compta amb còmode buit en els laterals per agafar la maleta d'una forma més senzilla en aixecar-la.

Inclou una bossa per separat per a sabates o roba bruta i la càrrega màxima que té aquesta maleta és de 10 kg. El preu pel qual pots aconseguir aquesta maleta ara mateix és de 59,99 euros, sent un preu que acaba de convertir-la en una maleta molt pràctica, per a la majoria dels pressupostos i a la que li trauràs un munt de profit.

Pots comprar-la ara mateix a Lidl