El pa més venut de Mercadona és el pa de vidre, un article gurmet que als supermercats de la cadena valenciana costa menys de 50 cèntims i faran de qualsevol aperitiu o dinar tota una experiència gastronòmica.

El pa de vidre de Mercadona

Amb el nou pa de vidre del Mercadona, acabareu abans el pa que la gana, com diu el refrany.

I és que el seu pa de vidre és ideal per menjar sol o per acompanyar qualsevol dinar. De fet, el pa és un d'aquests aliments versàtils, que combinen amb tot, i que omplen les taules del nostre país.

Pa amb oli, amb tomàquet i embotit per esmorzar, berenar o sopar. O aperitius plens de sabor i acompanyats de pa. O aquesta salsa que ha sortit deliciosa i cal escurar fins a deixar el plat lluent. No hi ha dubte que aquest producte és essencial per a la dieta mediterrània i imprescindible per a moltes famílies.

Costa menys de 50 cèntims

I en moments d'escassetat econòmica també ha estat un gran aliat per la seva recepta fàcil i bàsica a base de farina i aigua, i el seu preu. Mercadona revoluciona ara el pa de vidre, fent-ho accessible per a totes les butxaques i comercialitzant els seus panets a 0,35 euros la unitat de 78 grams.

Pa vidre|cristall / MercadonaEl pa de vidre de Mercadona arrasa amb el seu preu inigualable, a menys de 50 cèntims, i la seva qualitat superior / Mercadona

També disposa a la seva secció de forn d'un paquet de quatre unitats de petites xapates de 70 grams de pa de vidre per un euro.

Aquest pa es caracteritza per ser lleuger per dins, sense molta molla i una crosta fina i cruixent.

Segons els rumors i llegendes, aquesta massa especial va ser creada fa molt poc, el 2014, a la ciutat de Barcelona.

Expliquen que va ser el forner Jordi Nomen, cansat d'escoltar que la molla del pa fa engreixar, va decidir crear un pa amb una molla lleugera i poques calories.

Fet a Barcelona i convertit en gurmet

Per a això va dissenyar un pa d'hidratació extrema, amb molts alvèols -els forats de la massa- que impedissin la creació d'una molla densa. Aquesta peculiar idea ha estat adoptada pel món de la gastronomia com una delicatessen i el seu preu ha crescut tan ràpidament com la seva fama.

Fins que Mercadona arriba una vegada més per rebentar els preus de l'establert i convertir aquesta delícia en un producte apte per a totes les butxaques i dinars.

Pa vidre|cristall PinterestEl pa de vidre és ideal per menjar amb tomàquet i oli d'oliva i enaltir embotits com el pernil ibèric / Pinterest

Conegut per ser ideal com a torrada per posar pernil o embotits ibèrics i realçar el seu sabor, ara podeu gaudir-ne a casa al millor preu i provar totes les combinacions que us passin pel cap: fins i tot pa amb xocolata a la manera antiga.