La caçadora de Stradivarius ve en color negre amb un estil biker. Té un coll amb un llarg mitjà i mànigues llargues que cobreixen ambdós braços en la seva totalitat, compte amb una cremallera a cada puny que els dona la possibilitat de portar-los solts.

La caçadora d'Stradivarius que brinda genialitat i confort

El tall d'aquesta caçadora Stradivarius és recte i bastant fluid, estenent-se des del coll amb rematades en rebladura fins a la cintura. Posseeix una cremallera frontal amb detalls en color platejat, bastant útil per col·locar i treure la peça de forma segura.

El seu disseny integra un cinturó amb sivella que complementa de manera genial aquest tipus d'abillament. Es troba elaborada a partir de 41% de polièster, 55% de poliuretà, 3% de cotó i 1% de viscosa, materials resistents a l'abrasió i a l'acció d'elements com la pluja.

Posseeix tres butxaques frontals, dos d'ells disposats de forma vertical i un horitzontalment, tots amb cremallera, en la qual cosa podràs emmagatzemar objectes d'ús quotidià com telèfons mòbils, claus i moneders.

Caçadora d'Stradivarius
Caçadora d'Stradivarius

Actualment pot aconseguir-se en una gran varietat de talles que inclouen la XS, S, M, L. La disponibilitat a través de la botiga en línia pot esgotar-se en algunes talles com la XL, tanmateix, les botigues físiques reposen talles constantment.

Les devolucions poden dur-se a terme a través de lliurament en botiga o amb enviament a un punt de lliurament, en ambdós casos les devolucions són gratuïtes, amb un termini màxim de 30 dies des del moment en què hagis comprat la peça.

D'altra banda, les comandes amb un preu superior als 30 euros compten amb enviament gratuït. Els fabricants recomanen dur a terme un manteniment adequat de la peça per maximitzar la seva vida útil.

Ha de rentar-se a màquina amb cicles curts de centrifugat i a temperatures inferiors als 30 °C, no es recomana l'ús d'assecadores o de rentats en sec, així com tampoc ha d'utilitzar-se blanquejadors o lleixiu. Pot adquirir-se a la botiga en línia de Stradivarius per només 36 euros.