Mercadona llança un nou hummus nutritiu, aquest producte està ideat com una alternativa saludable ja que té un baix percentatge de sal i greixos. Es troba elaborat a partir d'ingredients naturals de gran qualitat.

Mercadona té un nou hummus que t'ajudarà a aprimar-te

Digues-li adeu al sobrepès amb l'hummus de Mercadona. Està dissenyat per oferir un excel·lent sabor, la seva recepta es basa en una pasta de cigrons dotada d'una textura única. Pot servir-se com a acompanyant de plats principals, es troba fabricat amb una base de cigrons que correspon al 55% de la seva composició, pasta de sèsam i sal. De la mateixa manera, la seva recepta integra un 6% de pasta d'olives de Kalamata que al seu torn és elaborada a partir de 47% d'olives negres i altres ingredients com vinagre.

Humus de Mercadona
Hummus de Mercadona

A la recepta s'addicionen altres ingredients típics del mediterrani com l'alfàbrega, oli d'oliva, vi negre, orenga, farigola i vinagre. Aquest producte conté addicionalment un 2% de suc de llimona, aigua, all molt, 2% de material oleaginós, aromes naturals i sèsam. Per garantir un sabor únic i equilibrat es fan servir acidulants d'origen vegetal com l'àcid nítric, compost que usualment es troba present en fruites com taronges i llimes que té un gran nivell de vitamina C.

Conté conservants naturals com l'àcid làctic, el qual permet conservar el seu sabor per molt més temps sense perdre un bri de la seva frescor. De la mateixa manera, s'utilitza sorbat de potassi que ajuda a prevenir la presència de fongs i llevats. Quant a la seva aportació nutricional, per cada 100 grams d'hummus el teu organisme podrà aprofitar fins a 300,6 kcal; hidrats de carboni en 8,7 grams; dels quals 0,1 grams corresponen a sucres.

Aquest aliment aporta energia en un total de 25,5 grams de greixos, d'aquests una fracció de 12,9 grams corresponen a greixos poliinsaturats i 8,7 grams són monoinsaturades. Conté 8 grams de fibra alimentària i un contingut proteic de 6,4 grams. Actualment pots trobar-ho a totes les botigues autoritzades Mercadona a un preu de només 1,40 euros.