Sol passar que els productes més exquisits no són del tot beneficiosos per a la salut. La xocolata, un bon vi o el millor pernil delectaran els nostres sentits. Però els experts en nutrició adverteixen que consumir-los en excés pot ser perjudicial per als nostres sistemes corporals. Sobre tot el digestiu i el circulatori.

Tanmateix, no tots els productes que millor saben són perjudicials. Al contrari. Al mercat també es poden trobar productes per als paladars més exigents que proporcionin tota mena de beneficis per a la nostra salut, i que a més siguin ecològics. És el cas del suc més venut actualment a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El suc ecològic de nabiu blau està arrasant en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Es tracta del suc ecològic de nabiu blau ecològic de la marca Delizum. Un producte de què t'encantarà gaudir-lo pel seu sabor i que mentre el consumeixis t'estarà proporcionant beneficis per al cos humà.

Suc de nabiu blau ecològic de Delizum
Suc de nabiu blau ecològic de Delizum / El Corte Inglés

Entre d'altres coses, perquè els nabius són antiinflamatoris. Són una font de proantocianidines, molècules antiinflamatòries que contribueixen a reduir els efectes nocius de certes patologies i lesions, promovent la curació i ajudant el nostre sistema immunitari.

Proporciona nombroses bondats per a la teva salut

D'altra banda, contenen àcid gàl·lic i resveratrol, dos compostos importants que ajuden a reduir l'impacte negatiu del càncer.

Així mateix, són rics en antioxidants, el que ajuda a alliberar els radicals lliures a la pell i altres òrgans, aconseguint un efecte rejovenidor.

Els nabius també contenen agents neuroprotectors que ens ajuden a prevenir malalties neurodegeneratives. I també millora la sensibilitat a la insulina en les persones obeses resistents a aquesta hormona. És a dir, ajuda a lluitar contra la diabetis.

Una sèrie de bondats que trobaràs en aquest suc que arrasa a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés i que, segons el productor, està elaborat amb les millors peces obtingudes en el seu moment òptim de recol·lecció. El seu origen el trobem a Archena, Múrcia.

A més, per a la producció de la matèria primera s'han seguit processos ecològics. Concretament, un "sistema de cultiu d'una explotació agrícola autònoma basada en la utilització òptima dels recursos naturals, sense fer servir productes químics sintètics o organismes genèticament modificats."

Segons el fabricant, el recomanable per gaudir al màxim d'aquest suc ecològic de nabiu blau és prendre'l fresc i sense al·licients culinaris. I si ja estàs pensant en provar-lo, has de saber que el trobaràs a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés en ampolles de 75 cl per 4,95 euros. Encara que si alguna cosa està clara és que els beneficis que t'aportarà no tenen preu.