El Dia de la Mare està a la cantonada. I si estàs una mica perdut/da quant al que regalar-li a la teva, és possible que el producte que ocupa les següents línies i que trobaràs rebaixada a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés t'interessi. Sobretot si la teva mare és d'aquelles de les quals gaudeix amb les novetats culinàries o s'ho passa bé cuinant.

Perquè com ja t'hem explicat, el televisiu xef Dabiz Muñoz sol col·laborar amb El Corte Inglés, i més concretament amb la secció del Club del Gurmet, on comercialitza alguns productes inspirats en la cuina que elabora als seus restaurants. En aquest mitjà ja te n'hem parlat de les Torrades de Santa Teresa XO o del Tortell de Reis XO. I en aquesta ocasió et parlarem del pack de 8 salses XO de Dabiz Muñoz.

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz2
8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Dabiz Muñoz porta al Club del Gurmet d'El Corte Inglés un pack amb 8 salses XO que et sorprendran

Aquest pack a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés consisteix a 8 flascons, cada un amb una salsa diferent. I a continuació t'expliquem tot sobre cada una d'elles.

D'una banda tenim la salsa Mojo Picón. I segons la descripció conté els "tradicionals mojos canaris que Dabiz ha vinculat amb el Perú, en concret amb les arrels nikkei. Conté els següents ingredients: oli d'oliva, orenga fresca i pebre vermell fumat, sake, vinagre mirin i ají panca. Ve en un flascó de 260 g.

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz1
8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

D'altra banda tenim la salsa Alioli. I està elaborat amb la recepta tradicional, "sumant ingredients de la cultura coreana com la pasta de xilis adobats i el yuzu de la japonesa". El flascó conté 225 g.

També tenim la salsa Leche de Tigre, Yuzu i Fruita de la Passió Basc-Peruana. I en ella el cuiner "juga amb diferents tipus d'acidesa per fer així una salsa encara més complexa en sabors i sensacions". Conté "àcids del yuzu, floral de fruita de la passió, àcid i umami de les piparras basques, sucs de llima, coriandre, ceballots i alls que es complementen a la perfecció per aconseguir aquesta salsa tan aromàtica i saborosa". Conté 240 g.

Així mateix, ens trobem la salsa Keptchup Ahumado. I és "una interpretació de la clàssica salsa quètxup influïda per tres cultures gastronòmiques i ingredients dispars de tot el món com el xarop d'auró, les cinc espècies xineses i els xilis chipotle mexicans". En aquest cas conté 260 g.

També podràs provar la salsa Pesto amb Idiazabal Sicilia-Bangkok. I en ella el xef ha portat la seva creativitat a "Tailàndia per crear un nou pesto amb matisos asiàtics, gairebé a mig camí entre un curri cremós i un pesto italià". "Manté la untuositat del pesto original afegint els sabors aromàtics i herbacis de la cuina Thai i combinant en perfecta harmonia amb la cremositat del formatge Idiazábal". Conté 235 g.

No falta la salsa Brava. Es basa a la salsa brava tradicional, però amb tocs característics de Singapur i Jerez com a "pasta de gamba, el gingebre o l'acidesa de la llima que s'equilibra a la perfecció amb les aromes i dolçors dels vins de Jerez". Cada flascó conté 245 g.

Una altra de les salses que trobem és la Ponzu amb Tòfona Tòquio-París. En ella Muñoz "crea una salsa ponzu única on, sense perdre les aromes i l'equilibri de la barreja d'un brou dashi, el bonic sec, la soja i el vinagre, afegeix més notes aromàtiques i sàpides a la salsa amb l'acidesa del yuzu i l'aroma inconfusible de la tòfona negra del Périgord". Conté 250 g.

Finalment tenim la salsa de Yogour. I en ella Dabiz Muñoz "s'inspira a la cuina índia per aconseguir aquesta salsa intensa, aromàtica i plena de matisos gràcies a l'equilibrada selecció d'espècies". Conté 240 g.

Rebaixades en un 12%

Estotgi 8 salses XO Dabiz Muñoz
8 salses XO Dabiz Muñoz / El Corte Inglés

Però a més de tots aquests sabors, potser t'agrada més saber que et pots portar aquest pack de 8 salses XO amb una rebaixa en el preu. I és que si el seu cost habitual és de 67 euros, a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés trobaràs esrte pack amb una rebaixa del 12% que el deixa en 59 euros. Una oportunitat perfecta per sorprendre la teva mare el Dia de la Mare.