Si ets amant del bon pernil, no et gastaràs en diners en un pernil qualssevol. Si volem gaudir de les millors peces o que els nostres convidats quedin sorpresos, no està de més que dediquem el temps necessari a escollir el millor pernil.

Una bona manera de trobar els millors pernils del mercat passa per fer un cop d'ull a catàlegs com el que disposa la pàgina web d'El Corte Inglés a la seva secció del Club del Gurmet. Aquí trobarem algunes de les millors peces de pernil disponibles al mercat. Els qui han visitat aquesta secció sabran que es poden trobar alguns dels millors productes de tots els àmbits. I els millors pernils tampoc no falten.

El pernil Extrem Puro Extremadura arrasa al Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Entre els més venuts del Club del Gurmet destaca l'Extrem Puro amb denominació d'origen Devesa d'Extremadura. De fet, actualment és el pernil més venut. I encara que pot ser que estiguis pensant que no és de qualitat suprema per no ser un Cinco Jotas o un Joselito, estàs totalment equivocat/a.

Pernil de gla 100% Ibérico DO Dehesa d'Extremadura Extrem Puro Extremadura1
Pernil de gla 100% Ibérico DO Dehesa d'Extremadura Extrem Puro Extremadura El Corte Inglés

L'Extrem Puro amb denominació d'origen Devesa d'Extremadura que està arrasant a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés prové d'Herreruela, a Càceres, on són experts en aquest producte. I té una curació d'entre 34 i 36 mesos.

Per a l'elaboració d'aquest pernil top vendes de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés s'han utilitzat les potes posteriors dels porcs ibèrics. Porcs que han estat criats en llibertat en boscos d'alzines i alzines sureres d'Herreruela, Càceres, on s'han alimentat de glans.

Elaborat amb les potes posteriors de porcs que viuen en llibertat

Segons el tast, aquest pernil Extrem Puro d'Extremadura presenta a la vista un color "vermell intens, amb un mínim envetat de greix nacrat. I el seu sabor "té una intensitat difícil de catalogar, amb un buquet herbaci i fruiter; una cosa excel·lent en un món com el del pernil, cada vegada més globalitzat i homogeni."

Pernil de gla 100% Ibérico DO Dehesa d'Extremadura Extrem Puro Extremadura

Pernil de gla 100% Ibérico DO Dehesa d'Extremadura Extrem Puro Extremadura / El Corte Iglés

D'altra banda, aquest pernil ve presentat dins d'una elegant caixa anomenada "White Box Premium", dins de la qual va protegit amb una malla blanca brodada que protegeix la peça. I sol venir en peces d'uns 8 quilos.

I quant al seu preu, aquest pernil Extrem Puro Extremadura està disponible actualment a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per 595 euros.