A Calzedonia tenen unes mitges que combinen elegància i sensualitat. Es tracta d'uns pantis que tenen un llarg fins als genolls i amb un brillant xarxa de glitter, el qual li aporta un toc de brillantor i glamur a qualsevol look, i fa que siguin perfectes per a ocasions especials.

Les mitges de Calzedonia són còmodes, gràcies al teixit elàstic

Aconseguim a Calzedonia unes mitges que són l'elecció perfecta per agregar un toc de brillantor i glamur a qualsevol dels teus outfits. Aquest és un model de reixeta, adornada amb un disseny de xarxa i brillants en color vermell, que li donen un aspecte festiu i cridaner. Una de les característiques més destacades d'aquests pantis és el seu efecte Longuette, això vol dir que tenen una longitud fins a l'altura del panxell, sent ideals per lluir amb faldilles, vestits o shorts, ja que afegeixen un toc d'elegància i estil a qualsevol outfit.

Mitjanes|Mitges de Calzedonia
Mitges de Calzedonia

El seu disseny de reixeta és un clàssic que mai no passa de moda. Aquest disseny li dona un aspecte sensual i sofisticat a les cames i permet que la pell respiri i es mantingui fresca. A més, el patró de xarxa ofereix un efecte visualment interessant, pel que és capaç per atreure l'atenció i afegeix un toc d'intriga a qualsevol outfit.

Les mitges altes sensació a Calzedonia brillen amb llum pròpia

En les novetats de Calzedonia topem amb un dels accessoris que es convertiran en una peça clau del teu guarda-robes. Aquestes són unes mitges pantis que estan dissenyades amb un efecte longuette, que arriba fins a la cuixa, proporcionant una aparença elegant i sensual. El seu detall més especial és la brillantor en forma de xarxa glitter, que agrega un toc de sofisticació i atractiu. Són de color negre, la qual cosa les fa pràctiques i fàcils de combinar amb una àmplia varietat de conjunts. Estan confeccionades en poliamida, elastà, polièster i cotó, per la qual cosa són resistents. Les talles disponibles van de la XS fins i tot la L, tenen un preu de 12.95 euros i les pots comprar online o en botigues físiques de Calzedonia.