No hi ha dubte que el millor per hidratar-nos en els mesos de calor és l'aigua. Encara que sent sincers, també és cert que de tant en tant venen de gust altres begudes refrescants com els refrescos amb gas o els sucs. Però ja saps que ni uns ni d'altres no són beneficiosos per a la salut si els bevem en excés, que és el que solem fer en els mesos calorosos.

Perquè els refrescos, encara que n'hi hagi sense sucre, aquests contenen edulcorants, que no són tan perjudicials com els sucres, però sí que poden ocasionar problemes en la nostra flora intestinal. De fet, moltes persones els prenen pensant que prenent begudes ligt perdran pes, però es produeix al contrari.

Mercadona té una beguda molt sana que t'ajudarà a refrescar-te aquest estiu

Mentrestant, és cert que els sucs són més saludables. Però en triturar la fruita, els sucres es converteixen en lliures, la qual cosa acaba sent tan perjudicial com els sucres normals.

Dues premisses que ha tingut molt en compte Mercadona per proposar-nos un producte basat en una beguda que arrasa tots els estius. Estem parlat de les infusions fredes. I en la distribuïdora valenciana en trobaràs una que, a més de refrescar-te, conté molta aigua i és beneficiosa per a la salut.

Es tracta del 'Refresc Te Verd i llimona'. Un producte que elabora l'empresa València Refresc Iberia i que arriba a Mercadona sota la marca blanca Hacendado. I atenció: conté un 95% d'aigua.

Lligo contingut en aigua i molt baix contingut en sucre

Mentrestant, el te verd i la llimona són presents en forma d'extractes i concentrats entre 0,1 i 0,5. I encara que també conté sucre, aquest ve en molt baixes quantitats. Concretament, menys de dos grams cada 100 ml. Gràcies a això, aquest Refresc Te Verd i llimona conté només 8,6 quilocalories cada 100 ml. La resta d'ingredients són aromatitzants, conservants i antioxidants artificials, que venen, en molt petites quantitats.

Refresc Teia Verd i llimona d'Hacendado
Refresc Te Verd i llimona d'Hacendado / Mercadona

A més, per si no ho sabies, el te verd ofereix beneficis per a la salut. Perquè el te verd conté catequines, entre altres elements, el que ajuda a reduir el risc de patir càncer de pell, de pròstata o de mama, segons afirmen els experts.

D'altra banda, el te verd també conté polifenols, uns antioxidants naturals que ajuden a eliminar els radicals lliures que rovellen els teixits del nostre cos. A més, ajuden a reduir el risc de tenir malalties neurodegeneratives. Mentre que la microbiota ajuda que augmenti la presència de bacteris saludables en la nostra flora intestinal.

Refresc Teia Verd i llimona de Hacendado1
Refresc Teia Verd i llimona d'Hisendat / Mercadona

Si t'interessa aquest producte, has de saber que el trobaràs a la venda en ampolles d'1,5 litres i que el preu de cada unitat és d'1,20 €. i és disponible tant a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web.