Mercadona té un guant que va de primera per a aquest estiu, ja que ens ajudarà a tenir una pell molt millor bronzejada sense gairebé res d'esforç. A més, no és un producte per a res costós, per la qual cosa el podràs aconseguir sense cap problema.

Això és ideal per a moltes, ja que obtenir un bon bronzejat pot ser bastant complicat. Cal mesurar la quantitat de bronzejador a les nostres mans, aplicar-lo correctament i anar amb compte amb quant temps passem davant del sol.

Tot això podrà escapar una mica de les nostres mans, però ja no passarà el mateix amb aquest guant aplicador autobronzejador de Deliplus que el supermercat espanyol té a la venda a totes les seves botigues.

Guant de Mercadona
Guant de Mercadona

Aquest guant Luva realment té algun benefici en utilitzar-lo?

Com sabràs, aplicar-nos la crema o l'oli per tenir un millor bronzejat a la nostra pell té el seu truc. Tanmateix, amb aquest guant serà tan fàcil com posar-nos-el, llançar una mica de crema i després aplicar la mateixa sobre tota la nostra pell. Això és ideal per a aquelles que no solen ser gaire bones aplicant aquest tipus de productes sobre la pell o que necessitin un millor acabat.

Aquest guant ajudarà que no hi hagi marques després que el bronzejador s'hagi assecat, i això el que fa és que evita que en bronzejar-nos quedin marques disperses sobre la nostra pell, ajudant-nos a tenir un acabat bronzejat moltíssim millor a tota la nostra pell.

El seu disseny és bastant amigable i apte per a tota mena de mans. És perfecte per a qualsevol tipus de pell, fins i tot per a les més delicades i les seves dues cares permeten que puguis utilitzar el guant com més vulguis.

Després d'utilitzar-lo, el recomanable és rentar-lo amb aigua tèbia i deixar-lo assecar a l'aire lliure. Tanmateix, si camines a la platja, pots rentar-lo en arribar a la casa. El seu preu és bastant mínim i es ven fins i tot a la botiga online de Mercadona, per la qual cosa el podràs aconseguir sense problemes.