Mercadona no porta ja gaires anys sent la cadena de supermercats de referència a Espanya per casualitat. Els valencians saben molt bé el que fan i tenen molt clars quins són els seus punts forts.

Entre ells hi ha el de no entrar en guerres en les quals no saben si sortiran victoriosos. És per això que, a diferència de allò que sí que han fet en altres cadenes com Lidl o Carrefour, a Mercadona no han apostat per obrir noves categories de productes, sinó que s'han centrat en els tres segments que més alegries els han donat en els últims anys, que són els clàssics als supermercats i en els quals tenen una marca blanca que domina a Espanya: alimentació amb Hacendado, neteja amb Bosque Verde i cura personal amb Deliplus.

Això sí, a Mercadona, malgrat que no entren en la guerra de productes com petits electrodomèstics i roba, entre d'altres, sí que sap que han d'anar ampliant i actualitzant el seu catàleg per continuar sent la referència.

El nou pa saludable que venen a Mercadona

És per això que, entre moltes altres coses, a la cadena estan sempre molt atents a les tendències del mercat i a les necessitats dels seus clients. És per això que ara, veient que són molts els que opten per anar a buscar un pa més sa i que no s'engreixi tant com el tradicional, a Mercadona han llançat un que, gràcies a les seves propietats, ajuda a no engreixar-se.

Es tracta de la nova fogassa amb un 50 per cent de farina de sègol. "La nova fogassa amb un 50% de farina de sègol de Mercadona, que s'ofereix en format de mig quilo aproximadament i està elaborada pel Proveïdor Totaler Pan Milagros a les seves instal·lacions ubicades a Illescas (Toledo), se sol consumir com a torrada per la seva mida rectangular, o bé, com a acompanyament als menjars", apunten al web de la cadena valenciana.

pa mercadona

La nova fogassa amb un 50 per cent de farina de sègol que venen a Mercadona - Mercadona

I van més enllà assegurant que aquest pa "triomfa entre els "Caps" (clients) que busquen cuidar-se pel seu alt contingut en fibra i proteïna". Així, amb un 50 per cent de farina de sègol i un 50 per cent de farina de blat, aquest pa resulta ser més saludable i sa i, sobretot, no s'engreixa tant com el que estigui fet únicament amb farina de blat.