A Mercadona saben que a molts dels seus clients els encanten els dolços. I ja saps que als responsables de la distribuïdora valenciana els encanta tenir contents als seus 'caps' que és com anomenen els seus clients. I d'aquí ve la seva àmplia oferta de productes per als paladars més llaminers.

En aquest sentit, a Mercadona es pot trobar un interessant assortiment de pastissos. I una de les que més us ha cridat l'atenció és el pastís de pastanaga amb fruita seca.

El pastís de pastanaga es popularitza en la II Guerra Mundial i arrasa en els 60 als Estats Units

Abans de res, potser no sabies que el pastís de pastanaga, encara que no es coneix el seu origen exacte, es va popularitzar en gran mesura a mitjans del segle passat. Concretament, durant la II Guerra Mundial.

Aquella va ser una època en la qual es va produïr una important escassetat de molts aliments. Entre ells el sucre. És per això que, segons algunes fonts, des del govern britànic es va recomanar utilitzar la pastanaga com a edulcorant natural per als aliments. I per això es va fer servir la pastanaga per elaborar pastissos.

Un producte, el pastís de pastanaga, que anys més tard es popularitzaria en gran mesura als Estats Units. Va passar durant els anys 60.

Mercadona té al seu catàleg pastís de pastanaga

Un producte, el pastís de pastanaga, conegut a nivell mundial com Carrot Cake. I que com dèiem, ara també pots trobar a Mercadona.

Pastís de pastanaga
Pastís de pastanaga / Mercadona

Aquest pastís de pastanaga el trobaràs a la secció de congelats de la distribuïdora valenciana. I es tracta d'un pastís elaborat a base de pa de pessic de pastanaga i crema de formatge, a la que s'afegeix sucre caramel·litzat i fruita seca com ametlles o nous.

El resultat és un pastís de 750 grams que dona per a unes 10 racions. I que podràs comprar a Mercadona per 8 euros. En tot cas has de tenir en compte que aquest producte anuncia 381 calories per cada 100 grams de producte, així com 22 grams de greix i 28 grams de sucre, amb la qual cosa no seria gaire recomanable per a l'operació biquini, però sí per donar-se un merescut caprici de tant en tant.