Mercadona presenta una novetat per a netejar en profunditat i al millor preu. El nou desincrustant i neteja juntes treu les restes de ciment i tota la brutícia acumulada en les zones més inaccessibles del terra i les parets.

Desincrustar les taques més difícils

Les acumulacions de greix, taques, pols, floridures i brutícia es poden treure amb aquest nou Desincrustant.

També desincrusta les restes de ciment, calç i taques d'òxid. Un líquid que serveix per a totes les superfícies i per a les taques més difícils de casa: rajoles, terra, parets, lavabos, piscines... Els seus usos són moltíssims. I el seu preu: 2,79 euros el litre.

Desincrustante / Mercadona

El nou desincrustant de Mercadona treu les taques de ciment, calç i òxid per menys de tres euros / Mercadona

Si busqueu netejar les juntes entre rajoles, amb brutícia incrustada, haureu d'aplicar el producte amb una esponja, deixar-lo actuar uns minuts i esbandir amb aigua un parell de cops.

D'altra banda, per a restes de ciment o calç de construcció, haureu de mullar a superfície primer, per després aplicar el producte directament o diluït. Es deixa actuar cinc minuts, sense que s'assequi i s'esbandeix amb aigua diverses vegades. 

Mercadona llança un nou producte per a la neteja més profunda

Amb la presentació d'aquest producte, Mercadona aprofita per aconsellar rutines de manteniment de les juntes de les rajoles, que es poden netejar un cop al mes diluint quatre taps d'aquest nou producte en cinc litres d'aigua i fregant després.

Des de la cadena valenciana també adverteixen que l'efectivitat d'aquest producte és deguda a la seva forta composició i és important no aplicar-la sobre terres de marbre, granit o superfícies sensibles als àcids. Totes les indicacions es poden seguir a l'etiqueta de l'envàs.

Desincrustante / MercadonaEl desincrustant de Mercadona permet mantenir les zones més difícils en bon estat i profundament netes / Pixabay

Per ajudar-vos en la neteja de les zones més difícils, podeu fer servir un raspall de dents i fins i tot repassar les parts més ennegrides amb un producte blanquejador, molt comú i de venda en els supermercats.

La neteja amb vapor també és molt recomanable per a taques i brutícia molt incrustada.