Segurament, aquestes últimes setmanes deus haver recorregut a tots els teus recursos per estar perfecta en els compromisos més assenyalats de les festes nadalenques. Tanmateix, això no vol dir que ara hagis de renunciar a continuar presumint d'un aspecte radiant. Al contrari. Serà la millor manera de suportar els mesos tan durs que venen abans de Setmana Santa, en què amb prou feines hi ha dies festius pel mig.

És per això que, si vols mantenir aquest aspecte perfecte en totes les facetes, un dels llocs que hauries de visitar és Mercadona. I, més concretament, la zona de perfumeria i cosmètica.

Presumeix d'unes ungles d'allò més elegants amb l'esmalt d'ungles Iris de Mercadona

Aquesta és una de les seccions més visitades pels clients de la cadena valenciana de supermercats. El motiu és que aquí es poden trobar multitud de productes relacionats amb la cura personal que presumeixen de ser d'alta qualitat i d'estar disponibles a preus molt assequibles. Sobretot els que venen envasats sota la marca Deliplus. És una de les marques blanques més aclamades pels clients de Mercadona, ja que ofereix un ampli catàleg de productes d'alta qualitat que a vegades fins i tot elaboren fabricants d'alta gamma, però els ven a preus molt ajustats que no tenen a veure res amb els que reclamen botigues especialitzades. Visitar aquesta secció de Mercadona i triar els productes de Deliplus és la millor manera d'aconseguir els millors productes per a la cura personal sense que això suposi un problema per a la teva butxaca.

La màxima qualitat al mínim preu és a Mercadona

Un dels productes que hem descobert fa poc i que t'encantarà és l'esmalt d'ungles Iris de la marca Deliplus, que proporciona un color or molt elegant a les ungles i, com que està elaborat amb productes d'alta qualitat, no les danya. Semblarà que hagis anat al millor centre d'estètica.

Laca d'ungles Iris de Deliplus
Esmalt d'ungles Iris de Deliplus / Mercadona

Un producte que ve en envasos de 10 ml i que trobaràs a Mercadona a un preu de només 3 euros. El podràs comprar tant a les botigues físiques de la distribuïdora valenciana com a la pàgina web. I l'única cura que hauràs de tenir, tal com recomana el fabricant, és utilitzar una base a les ungles abans d'aplicar-hi l'esmalt.