De totes les seccions que disposa Mercadona els seus clients, la de perfumeria i cosmètica és una de les més visitades de la cadena de supermercats, tant en els seus centres físics com en la seva pàgina web. Això es deu en gran part a la relació entre la qualitat i el preu de les seves propostes.

En aquest sentit, a Mercadona es poden trobar molts productes per a la cura personal que en botigues especialitzades costen un ull de la cara, però que a Mercadona es poden trobar a preus molt ajustats. I això no vol dir que siguin de menor qualitat.

Amb aquesta mascareta de Mercadona obtindràs unes mans hidratades en temps rècord

Tot el contrari. De fet, en moltes ocasions compten amb la mateixa composició que aquests que tenen preus desorbitats, oferint els mateixos resultats per molts menys diners.

Una de les opcions que més èxit està tenint és la que ocupa les següents línies. Es tracta de la Mascareta de mans Nutritiva de tractament intensiu de la marca Sence. Un producte que t'ajudarà a lluir sempre unes mans suaus, hidratades i rejovenides amb aplicacions senzilles i a un preu que sembla de broma. Cada paquet costa 2,50 euros, tant a les botigues físiques com en la pàgina web de Mercadona.

Mascareta de mans Nutritiva Sence
Mascareta de mans Nutritiva Sence / Mercadona

Resultats en només 20 minuts

Cada paquet d'aquesta mascareta de mans és d'un sol ús. I treure profit de les seves propietats és molt senzill. Només has de fer massatges a les restes de sérum fregant les mans perquè penetri a la pell i obtenir tots els seus beneficis. Els notaràs en només 20 minuts. En qualsevol cas no l'has d'utilitzar si tens la pell irritada, esquerdada, seca, inflamada, sensible, exfoliada o cremada pel sol.

Aquesta mascareta de mans Nutritiva de tractament intensiu de la marca Sence a la venda a Mercadona està composta d'ingredients hidratants. Conté extractes de raïm, anís, rosa, oliva i llard de karité. I cada paquet conté un parell de guants per reforçar els seus efectes.