Mercadona, la cadena valenciana de supermercats més estimada al nostre país, continua innovant. Una usuària ha descobert a les xarxes socials la novetat làctia més fresca i sana de l'estiu. Es tracta dels iogurts bevibles amb sabor natural sense sucres afegits i natural amb sucre morè de canya.

Els iogurts més sans de Mercadona, ara en beguda

Les novetats al nostre supermercat de referència són per a moltes persones un motiu d'il·lusió perquè hi ha companyies que sempre van un pas més enllà per sorprendre i satisfer a la seva clientela i ho aconsegueixen amb escreix.

És el cas de Mercadona, que cada poc temps llança a la venda un nou producte i desferma les passions dels més friquis de la compra.

Trabajadors Mercadona supermercat - MercadonaImatge d'arxiu d'un supermercat Mercadona / Mercadona

Algunes de les sorpreses arriben a través de comunicats de premsa o de cartells fosforescents que resen "NOVETAT". Però cada vegada és més comú assabentar-se a través de les xarxes socials, d'algun influencer de moda o d'alguna amistat apassionada de nous articles el millor preu.

Natural i amb sucre morè de canya per poc més d'un euro

I la companyia valenciana ha aconseguit que hi hagi qui es crea comptes per mostrar simplement els seus productes i recomanar-los -o no- a tantes altres persones que busquen estalviar i gaudir al màxim. Així ho fa l'autora de les publicacions del perfil d'Instagram @mercadona.novedades, que puja regularment ressenyes i descobriments d'articles entre els passadissos de les seves botigues.

Aquesta vegada, ens mostra una novetat albirada a la secció de lactis de les neveres. Es tracta de dos nous iogurts bevibles o begudes de iogurt, amb sabors més senzills i sans.

En la pàgina web de Mercadona es diuen "Beguda làctia natural Hacendado amb sucre de canya" i "Beguda làctia natural Hacendado sense sucres afegits" i hi ha qui ja comenta que és "Massa deliciós".

Ampolles d'un litre i mig per passar millor la calor de l'estiu

L'envàs d'un quilo costa 1,10 euros i serveix per repartir-se en cinc porcions de 200 grams -l'equivalent a un iogurt normal-. El natural conté llet desnatada, enzim i ferments làctics, produïts i comercialitzats a Espanya i el natural amb sucre morè de canya està integrat per llet desnatada pasteuritzada, sucre morè de canya, proteïnes de la llet i ferments làctics.

Iogurt / PxHereIogurt / PxHere

El natural només conté uns tres grams de sucre per cada 100, els que ja conté per si mateix la llet, sense afegits. L'ensucrat conté uns onze grams per cada 100, una quantitat baixa i saludable fins i tot en productes ensucrats.

Entre els beneficis més comuns de menjar iogurt hi ha la protecció del sistema immunitari i el desenvolupament d'ossos, músculs i dents. Aquesta novetat fa un gir a aquestes postres tan típiques, ideal per als amants d'obrir la nevera i amorrar-se a una de beguda fresqueta i saludable en aquestes èpoques tan caloroses de l'any.