Mercadona té una espatlla de be rostida que pots comprar des de ja i que li agregarà un toc especial als teus menjars  durant aquestes festivitats. La trobes ara mateix en sota el segell d'Hacendado i el pes que té és d'aproximadament 1,5 kg.

És la nova sensació a la secció de congelats de Mercadona, una espatlla de be que ha estat preparada en salsa, amb sabor intens i predominant que és perfecte per acompanyar els teus contorns favorits durant aquest nadal.

Entre els ingredients que li aporten un sabor incomparable, hem de destacar l'all, les espècies, el vi, ceba, aromes, l'oli d'oliva i altres elements que en combinar-se ofereixen una aroma encantadora i que sedueix tots els paladars.

Espatlla de be rostida d'Hacendado
Espatlla de be rostida d'Hisendat / Mercadona

Tot el sabor a Mercadona

Es troba a la secció de congelats pel que la temperatura recomanada per a la seva conservació va des de 0° fins a 4° i per recomanacions del fabricant, una vegada l'obris, és necessari menjar en menys de 24 hores.

La seva preparació és realment senzilla per la qual cosa no et traurà gaire temps, es recomana preescalfar el forn a 180° C aproximadament i treure l'espatlla a un envàs apte per a forn. Deixar cuinar al forn per 15 minuts. Una vegada transcorreguts els 15 minuts, obrir el forn i abocar la salsa que ve en l'envàs i cuinar-lo per 5 minuts més.

No has d'agregar ingredients extres ni condimentar doncs és un plat de Mercadona que ho porta tot perquè puguis ressaltar i robar-te tota l'atenció per part dels teus familiars i amics amb el millor dels èxits.

Un dels grans beneficis que té aquest plat de Mercadona és que és sense gluten pel que s'adapta a diferents plans alimentaris amb facilitat.

Hem indagat sobre el preu d'aquesta espatlla i hem topat que pots fer-te per cada safata d'1,5 kg per 30 euros. Està sent tot un èxit a la secció de congelats, així que no has de trigar gaire a aconseguir la teva.