Mercadona ja té la capseta especial per a aquells dies en què preparar menjar i passar hores a la cuina no et ve gaire de gust. Es tracta d'un pollastre de corral farcit que ve amb acompanyants perquè sorprenguis els teus comensals o et donis un gust.

Aquest és un pollastre de què ja tothom està parlant a Mercadona perquè a més de tenir molt sabor ve llest perquè no hagis de preparar res. És un pollastre de corral farcit amb tòfona, prunes, espècies, brandi i cansalada fresca, ingredients que li aporten tot el sabor.

No necessites agregar més ja que tots els ingredients s'uneixen per donar-li el millor sabor a aquest pollastre de Mercadona. La safata està a punt perquè puguis menjar amb patates forneres i cebetes confitades.

Pollastre de corral farcit
Pollastre de corral farcit / Mercadona

La millor manera de menjar pollastre és a Mercadona

En una porció que està pensada per menjar fins i tot per 4 persones, per la qual cosa et traurà de més d'un conflicte al moment de preparar el teu menjar del dia. Un producte que es troba a la secció de congelats pel que el recomanable és mantenir-ho entre temperatures que van des de 0° fins a 4° per conservar el seu estat òptim.

Per consumir-lo només és necessària la cocció a través de microones o el forn si així ho desitges. En cas que vulguis preparar-lo al microones, només n'hi ha prou amb ubicar la màxima potència amb un temps de 2 minuts per aconseguir una bona cocció. En la preparació al forn pot prendre't una mica més de temps, has d'ubicar el forn en una temperatura de 140° i cuinar per aproximadament 40 minuts.

Pollastre de corral relleno1
Pollastre de corral farcit / Mercadona

Finalment, a la paella el pots preparar amb una flama mitjana. El preu per aconseguir aquesta safata completa ara mateix a Mercadona és de 40 euros.