Ja saps que les marques blanques de Mercadona són clau en l'èxit de la distribuïdora valenciana. La qualitat dels productes d'Hacendado, Deliplus i Bosque Verde unida als seus preus ajustats han estat un element bàsic en l'objectiu de convertir-se en un dels centres de referència dels consumidors a l'hora de fer la compra.

Entre elles, una de les més apreciades pels clients és Deliplus. És la marca beauty de l'empresa de Juan Roig. I entre les opcions de Deliplus podem trobar multitud de productes de qualitat per a la cura personal.

En el Nacional t'hem parlat dels maquillatges, les cremes hidratants o gels de bany, entre d'altres. I en aquesta ocasió et parlarem d'una mascareta que et deixarà el pèl com si acabessis de sortir de la perruqueria.

A Mercadona trobaràs una mascareta que et deixa el cabell com tot just sortit de la perruqueria

Perquè segurament t'hauràs trobat que a casa no aconsegueixes aquest cabell que et deixen quan et poses en mans d'un professional. Això és perquè a la perruqueria solen utilitzar productes específics per a aquesta comesa.

Tanmateix, ja no hauràs d'anar a la perruqueria cada dos per tres per aconseguir un cabell de matrícula d'honor gràcies a Deliplus. La marca blanca de Mercadona té la venda la Mascareta Restructuring.

Mascareta Restructuring de Deliplus
Mascareta Restructuring de Deliplus / Mercadona

Aquesta Mascareta Restructuring de Deliplus està dissenyada especialment per als cabells més fets malbé. El fabricant anuncia ingredients com a queratina, creatina i elastina. Aquests elements, segons Deliplus, "actuen des de l'interior del cabell, reconstruint les fibres, per aconseguir un cabell més fort i resistent". Així ho indica a l'etiqueta del producte.

Per menys de tres euros podràs reparar el teu cabell i deixar-lo radiant

Aquesta Mascareta Restructuring de Deliplus a la venda a Mercadona ve en pots de 200 mil·lilitres. I té un preu gairebé ridícul. Només et costarà 2,95 euros, tant a les botigues físiques com en la pagina web del gegant valencià.

Utilitzar aquesta Mascarilla Restructuring és molt senzill. Només has d'estendre la mascareta després de rentar-te els cabells amb el xampú i aclarir-lo. L'aplicació s'ha de realitzar des del mig cap a les puntes, evitant el cuir cabellut i realitzant un lleu massatge fins que s'absorbeixi bé. I has de deixar-lo actuar durant entre dos i tres minuts. Finalment només hauràs d'aclarir el cabell amb aigua abundant.

Encara que has de saber que també pots aplicar aquesta mascareta de Deliplus amb el cabell sec. El procés és el mateix, encara que l'has de deixar actual durant tota la nit cobrint bé el cabell. Al matí hauràs d'aclarir i assecar.